Sport > Fudbal

ONI SLAVE BOD?! Valjaju se, ne igraju fudbal! Uroš Spajić "OPLEO" po Partizanu!

Crvena zvezda je druga na tabeli SLS sa 59 bodova, dok je Partizan prvi sa 60

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

09/03/2024 > 19:34

podeli vest:

ONI SLAVE BOD?! Valjaju se, ne igraju fudbal! Uroš Spajić "OPLEO" po Partizanu!
Foto: FK Crvena zvezda


Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić izjavio je večeras da su "crveno-beli" propustili veliki broj šansi na meču sa Partizanom (2:2) i dodao da je za njegov tim remi sa "crno-belima" u 172. večitom derbiju kao poraz.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su večeras bez pobednika, 2:2 u meču 24. kola Superlige Srbije.

"Mislim da odavno nije bilko ovako mnogo neiskorišćenih šansi, hvala navijačima i svaka čast momcima na prikazanoj igri, na, po meni, šampionskoj igri. Igrali smo protiv protivnika koji očito nije došao da igra fudbal danas. Mislim svaka im čast, osvojili su bod, po to su došli, ali da igramo 90 minuta, a da se valjaju 30 minuta po trrenu, to je greota za ove ljude što su došli danas da gledaju dobar fudbal", rekao je Spajić posle meča za TV Arena sport.

"Oni slave 2:2, svaka im čast, ali mi nećemo. Ovo je nama kao poraz, ali idemo dalje, nastavljamo dalje. Crvena zvezda bi trebalo da teži da igra napadački, da dominira, na kraju će se isplatiti", dodao je fudbaler Crvene zvezde.

Crvena zvezda je druga na tabeli SLS sa 59 bodova, dok je Partizan prvi sa 60.

 

Ostavite komentar

Saša

Spajiću sramota je da si danas bio kapiten jer to što govoriš je laž. Imali ste 12 igrača sa sudijom na terenu i igrali se 99 minuta...pa što niste pobedili.

09.03.2024 22:05