Sport > Fudbal

Sastav Crvene zvezde za VEČITI DERBI! Delije slave povrtak Spajića i Dragovića!

Što se Zvezde tiče, imao je Milojević određenih problema, pre svega u defanzivnoj liniji, ali oni su, prema poslednjim informacijama rešeni

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Ognjen Nestorović

08/03/2024 > 19:37

podeli vest:

Sastav Crvene zvezde za VEČITI DERBI! Delije slave povrtak Spajića i Dragovića!
Foto: Starsport


Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 17.00 dočekuju ekipu Partizana, u 172. večitom derbiju.

Ne treba previše trošiti reči o samom značenju derbija, i težini koju on nosi, ali treba napomenuti da je ovog puta veliki ulog na stolu za oba tima.

Što se Partizana tiče, "konci" su i dalje u njihovim rukama, s obzirom na to da se nalaze na prvom mestu sa bodom više od večitog rivala.

Za Zvezdu, eventualna pobeda u ovom meču, značila bi ponovni prelazak na prvu poziciju na tabeli.

Samim tim, za očekivati je da ni treneri ne kalkulišu previše, već da se na terenu nađu najjači mogući sastavi.

Što se Zvezde tiče, imao je Milojević određenih problema, pre svega u defanzivnoj liniji, ali oni su, prema poslednjim informacijama rešeni.

Foto: Starsport

 

Ono što je bilo sigurno, jeste da će se među stativama od prvog minuta naći Omri Glazer. Uz desnu aut liniju, ponovo će dejstvovati Srđan Mijailović, koji je itekako stekao poverenje na poziciji beka, i po potrebama stručnog štaba pokriva to mesto.

Najveći problem do poslednjeg treninga bili su štoperi, odnosno, koja dva fudbalra će činiti tandem centralnih defanzivaca, ali sada su sve dileme otklonjene, i ako ne dođ do nekih nepredviđenih stvari, to će biti Aleksandar Dragović i Uroš Spajić, koji su se oporavili od povreda, i trebalo bi da budu spremni za meč, piše Telegraf.rs.

Uz levu aut liniju, potpuno očekivano će biti Milan Rodić, i tu nije ni bilo nekih preteranih dilema.

S obzirom na to da nema teško povređenog Vladimira Lučića, Zvezdin "bonus" od prvog minuta biće izvesno Marko Stamenić, koji će delovati ispred odbrane zajedno sa Hvangom, dok bi ispred njih trebalo da bude Gelor Kanga.

Što se napadačkog dela postave tiče, Osman Bukari bi trebalo da bude standardno na mestu desnog krilnog, dok bi na drugu stranu trebalo da bude "prebačen" Mirko Ivanić, a u samom špicu, za očekivati je da se nađe Šerif Endiaje, koji zaista igra dosta bolje u drugom delu sezone.

 

Ostavite komentar