Sport > Fudbal

Meč Srbije i Belgije POD ZNAKOM PITANJA: Problemi na aerodromu, OTKAZAN TRENING, a to NIJE NAJGORE

Objavljene su fotografije očajnog terena na stadionu Kralj Boduen, koji je sada pravo blato, zbog obilnih kiša

Izvor: K1info/telegraf.rs

14/11/2023 > 21:29

podeli vest:

Meč Srbije i Belgije POD ZNAKOM PITANJA: Problemi na aerodromu, OTKAZAN TRENING, a to NIJE NAJGORE
Foto: ATA Images


Fudbaleri Srbije igraju prijateljsku utakmicu protiv Belgije u sredu od 20.45, a sada je čak i pod znakom pitanja gde će se meč igrati, jer je travnjak stadiona Kralj Boduen u očajnom stanju posle obilnih padavina u Belgiji poslednjih dana.

Na sve to, Orlove je dočekalo neprijatno iznenađenje već od dolaska na aerodrom.

Naime, reprezentativci Srbije nisu ni trenirali pred meč, što je inače uobičajena praksa pred mečeve koje organizuje UEFA. Razlog je što su Orlovi proveli maltene tri sata na aerodromu na pasoškoj kontroli, a na to se nadovezala i saobraćajna gužva, pa je na kraju odlučeno uz dozvolu UEFA da se trening otkaže.

Takođe, selektor Dragan Stojković Piksi nije mogao ni da održi konferenciju na planiranom mestu, pa je improvizovana konferencija održana u hotelu u kojem su srpski fudbaleri smešteni.

Inače, belgijski mediji objavili su fotografije očajnog terena na stadionu Kralj Boduen, koji je sada pravo blato, pa će u slučaju da teren ne ispunjava uslove Fudbalski savez Belgije morati da pronađe alternativu.

Ovo će biti samo zagrevanje za ono glavno kada je Srbija u pitanju, a to je duel protiv Bugarske, koji je na programu u nedelju od 15 časova.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar