Sport > Fudbal

Bahar daje ŠANSU MLADIM NADAMA? Zvezda u Kruševcu protiv Trajala, evo GDE I KADA MOŽETE DA GLEDATE direktan prenos

Meč između Crvene zvezde i Trajala je zakazan na stadionu "Mladost" za 15 sati, at vremena ranije od prvobitno predviđenog termina

Izvor: K1info

18/10/2023 > 09:54

podeli vest:

Bahar daje ŠANSU MLADIM NADAMA? Zvezda u Kruševcu protiv Trajala, evo GDE I KADA MOŽETE DA GLEDATE direktan prenos
Foto: Starsport


Pred Crvenom zvezdom je gust raspored ove jeseni, posebno zato što mora da nadoknadi odložene utakmice sa TSC-om i Partizanom. Ali pre nego što se to desi, crveno-beli će ove srede odigrati i meč protiv Trajala u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Meč između Crvene zvezde i Trajala je zakazan na stadionu "Mladost" za ovu sredu od 15 sati, odnosno sat vremena ranije od prvobitno predviđenog termina.

Sigurno je da će u Kruševcu biti "praznik fudbala" jer u njihovom gradu gostuje šampion države u šesnaestini finala Kupa Srbije, a karte su se mogle pazariti po ceni od 500 dinara. 

Kako je termin nezgodan za sve ljude koji rade, dobro je znati da je obezbeđen direktan TV prenos, pa će svi oni koji ne mogu da dođu na stadion biti u mogućnosti da dešavanja iz Kruševca prate uživo na TV Arena sport 1 premium. 

Biće ovo prva utakmica između ova dva kluba, s obzirom na to da Trajal, iako je osnovan 1933. godine, nikada nije igrao u elitnom rangu takmičenja, kao i da se do sada Zvezda i Trajal nisu sastajali u najmasovnijem fudbalskom takmičenju. 

Biće ovo novi test za Baraka Bahara, koji će imati priliku da pruži šansu i nekim mlađim nadama kluba. 

Ostavite komentar