Sport > Fudbal

Veliki PROBLEMI za ZVEZDU pred važne MEČEVE: Povredio se OSMAN BUKARI

Bukari je u aktuelnoj sezoni do sada odigrao 11 utakmica, dok mu je za nogom pošlo da postigne pet golova i upiše četiri asistencije

Izvor: K1info/telegraf.rs

11/10/2023 > 18:16

podeli vest:

Veliki PROBLEMI za ZVEZDU pred važne MEČEVE: Povredio se OSMAN BUKARI
Foto: Starsport


Od starta ove sezone prvotimac Crvene zvezde, Osman Bukari, prikazivao je odlične partije, a da je na vrhuncu forme dokazao je i u meču protiv Mančester sitija, kada je pogodio mrežu aktuelnog prvaka Evrope.

Pomenuti fudbaler otputovao je na okupljanje reprezentacije Gane, međutim, iz te zemlje stižu vesti koje zadaju glavobolju Baraku Baharu i brinu svakog navijača Crvene zvezde - Osman Bukari se povredio.

Naime, u objavi tamošnjeg saveza nije objavljeno koja je povreda u pitanju, a pored Zvezdinog fudbalera u sastavu za mečeve sa Amerikom i Meksikom neće biti ni Danijel Amarti, Aleksandar Điku i Tarik Lampti.

Bukari je u aktuelnoj sezoni do sada odigrao 11 utakmica, dok mu je za nogom pošlo da postigne pet golova i upiše četiri asistencije.

Zvezdu posle reprezentativne pauze očekuje duel sa Javorom 21. oktobra, dok će četiri dana kasnije gostovati Lajpcigu u okviru 3. kola grupne faze Lige šampiona.

Ostavite komentar