Sport > Fudbal

Koji TUNEL, taj TUNEL?! Švajcarci isprozivali Delije: Ni početak meča NIJE BIO ZASTRAŠUJUĆI

Navijači Makabija u Haifi bili su definitivno glasniji, navodi Blick

Izvor: K1info/telegraf.rs

05/10/2023 > 11:15

podeli vest:

Koji TUNEL, taj TUNEL?! Švajcarci isprozivali Delije: Ni početak meča NIJE BIO ZASTRAŠUJUĆI
Foto: Starsport


Fudbaleri Crvene zvezde su u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona remizirali protiv Jang Bojsa na Marakani sa 2:2, čime je gost ta ekipa koja mora biti zadovoljnija, pogotovo jer su crveno-beli imali izglednu priliku i da slave u ovom duelu.

Prepuna Marakana, čak i vođstvo od 1:0 na poluvremenu nisu bili dovoljni da se zabeleži trijumf, a švajcarski Blick je posle utakmice na neki način isprozivao i Delije, koje su bile podrška klubu tokom svih 90 minuta.

Švajcarski Blick kaže i da je odličnu utakmicu imao Jang Bojs, kao i to da je Raćopi na golu bio neprikosnoven, osim te greške u 88. minutu, kada mu je Bukari postigao gol.

"Jako izdanje Jang Bojsa na Marakani! Ipak, ostaje gorak ukus. Jer su momci iZ Berna propustili pobedu primivši gol u 88. minutu. Zbog velike greške inače odličnog golmana Antonija Raćiopija. Otvorio je bliži ugao Bukariju. Greška koja nije smela da se dogodi. Šteta. Sve u svemu, bod može biti zlata vredan u borbi za treće mesto."

Izuzev toga, Blick nije propustio priliku i da zbog atmosfere "gurne prst" u oko Delijama.

- Još nešto o početku meča. Ni koncert zvižduka Delija, žestokih navijača Crvene zvezde, kada su momci Jang Bosa izlazili na teren kroz takozvani tunel, da bi se zagrevali pred početak meča, nije stvarno bio zastrašujući. Tako je bilo i na početku. Čak i u Beogradu, kuvalo se na vodi. Navijači Makabija u Haifi bili su definitivno glasniji - navodi Blick.

Ostavite komentar