Sport > Fudbal

Rade Bogdanović OPET BRILJIRA: Zvezda je BILA DOBRA, ali u Srbiji OZBILJNI FUDBALSKI ĆUTUCI uzimaju VELIKE PARE

Zvezda igra ovakav meč igra jednom ili nijednom u toku godine, naši klubovi imaju problem, jer nemaju jakih utakmica, smatra analitičar

Izvor: K1info

20/09/2023 > 13:31

podeli vest:

Rade Bogdanović OPET BRILJIRA: Zvezda je BILA DOBRA, ali u Srbiji OZBILJNI FUDBALSKI ĆUTUCI uzimaju VELIKE PARE
Foto: K1 screenshot


Fudbaleri Crvene zvezde su zabeležili poraz u prvoj utakmici ovosezonskog izdanja Lige šampiona, pošto su od njih bolji bili igrači Mančester sitija sa 3:1 na Etihadu. Crveno-beli se mogu i "pohvaliti" time da su imali prednost od 1:0 na poluvremenu, te da je Omri Glazer na golu odlično namučio protivnike iz Engleske.

Na kraju, Zvezda nije uspela da izdrži sav pritisak, nisu uspeli da svoje vođstvo održe duže od nekoliko minuta, te su na kraju pretrpeli i poraz. Posle utakmice, svoju analizu je dao i fudbalski analitičar, Rade Bogdanović gostujući u "Uranku" na televiziji K1 televiziji.

Pre svega, rekao je da je uživao gledajući Crvenu zvezdu.

- Utakmica je bila izuzetno dobra. Uživao sam, jer je Zvezda pokazala želju i htenje da ostavi utisak protiv jednog kluba koji je "krem de la krem", sa sjajnim pojedincima i trenerom. Naša očekivanja nisu bila velika, ali je Zvezda ostavila dobar utisak, iako je na trenutke delovala smušeno - rekao je on.

On se okrenuo i ka tome da je gol Bukarija pomalo bio i čista sreća.

- Bez obzira što smo postigli gol iz sjajne kontre, treba biti realan, golman nam je bio najbolji, a kada je tako, onda je to parkiran autobus ispred šesnaesterca. Jako je teško trčati za loptom, ne možete biti sve vreme maksimalno koncentrisani, a uostalom to je Mančester siti - rekao je on.

Jovana Joksimović podsetila je da je Mančester siti najskuplji tim u istoriji, ali je Bogdanović na sebi svojstven način istakao da i Zvezda takođe ima najskuplji tim.

- I Crvena zvezda ima najskuplji tim u svojoj istoriji kad su u pitanju primanja igrača i obeštećenja, i to treba da napomenemo. Ali, takvo je tržište. Tamo imate kombinaciju englesko-arapskog kapitala - rekao je on.

Nije oduševljen Rade Bogdanović bio ni srpskim fudbalom, pogotovo posle grešaka sudija iz prethodnog kola, gde je VAR potpuno zakazao.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

- Mi ćemo biti prva zemlja koja je pobedila VAR. Imate pet ljudi, deset očiju i neće da vide. To je ono što iritira.

Bogdanović je takođe istakao i da je meč Zvezde protiv Jang Bojsa ono što treba da nas da zanima.

- I pogledate ono sinoć - neuporedivo. Sledeća utakmica protiv Jang bojsa bi trebalo da pokaže dokle je tim stigao. Utakmicu kao sinoć Zvezda igra jednom ili nijednom u toku godine. Naši klubovi imaju problem, jer nemaju jakih utakmica. A nikad više para nije bilo, ponekad kažem da mi je žao što ne igram sada. Ovde ozbiljni ćutuci uzimaju velike pare. Fudbalski ćutuci. Nikad više para nije bilo, ova država nikad nije davala više novca nego sad. Ja vam kažem, pa Zvezda ima najskuplji tim, Partizan da ne pričam.

Ostavite komentar