Sport > Fudbal

Zvezda NE MOŽE ni preko Brda, BAHAR SE KOCKAO I IZGUBIO: Delije drhte PRED SITI

Crvena zvezda izgubila od Čukaričkog na Banovom brdu rezultatom 2:1

Izvor: K1info/mondo.rs

16/09/2023 > 20:08 >> 20:12

podeli vest:

Zvezda NE MOŽE ni preko Brda, BAHAR SE KOCKAO I IZGUBIO: Delije drhte PRED SITI
Foto: Starsport


Fudbaleri Čukaričkog savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 2:1 u derbi meču 7. kola Superlige Srbije.

Strelci su bili Docić sa penala u 22 i Adentudži u 75 . minutu za Čukarički, a Kraspo iz penala u 47. minutu za Zvezdu.

Veliki šok za crveno bele u 75. minutu meča režirao je Sandej Adetunđi koji je odličnim udarcem uspeo da matira Omrija Glazera.

Prvi put u novoj sezoni Aleksandar Katai igra za Crvenu zvezdu i mora da vadi kestenje iz vatre. On je zamenio Stamenića u 78. minutu.

Foto: Starsport

 

Pogodak napadača Čukaričkog, za novu prednost domaćeg tima dogodio se u 75. minutu. Majstorija napadača koji je sačuvao loptu, a zatim sa dvadesetak metara raspalio po njoj i od prečke je poslao iza leđa Omrija Glazera.

Četvrta izmena Baraka Bahara veoma je neobična, a dogodila se u 70. minutu. Umesto klasičnog napadača Šerifa Endiajea na terenu je centralni vezni Srđan Mijailović. Videćemo da li će on igrati u veznom redu ili kao jedan od štopera u nastavku meča.

Foto: Starsport

 

Ovu utakmicu obeležilo je to što je tokom novog prekida zbog bakljade na Banovom brdu isključen trener domaćeg tima Igor Matić. On je prigovarao zbog dosuđenog penala u korist Zvezde, a Milanović mu je pokazao crveni karton, pa će ostatak meča ispratiti sa neke druge pozicije na stadionu...

Reprezentativac Obale Slonovače postigao je prvi gol za Zvezdu, izuzetno siguran sa 11 metara. Sačekao je reakciju Samurovića, a kada je video gde će mladi golman Kraso je laganim udarcem poslao loptu u drugi ugao. 48. minut - GOL, Kraso!

 

 

U 47. minutu sudija Milanović okarakterisao je povlačenje u kaznenom prostoru kao penal, a Žan Filip Kraso je preuzeo odgovornost nekoliko desetina sekundi nakon ulaska u igru.

Barak Bahar već na poluvremenu uvodi trojicu novih igrača - umesto Uroša Spajića, Koste Nedeljkovića i Kingsa Kangve na terenu su Žan Filip Kraso, Osman Bukari i Hvang In Bom. Sada se menja i formacija pošto će Marko Stamenić biti jedan od trojice štopera.

Strelac,  kapiten Marko Docić u 24 minutu postigao je gol. Sačekao je dovoljno iskusni fudbaler, a kada je Omri Glazer "pao" nije mu bilo teško da zatrese mrežu. Imaće Zvezda problema na ovom gostovanju!

Već u ranoj fazi su se fudbaleri tima sa Banovog brda povukli ka svom golu i prepustili inicijativu Crvenoj zvezdi. Čini se da teren nije u idealnom stanju i da bi to moglo da pravi problem gostima koji žele da igraju po zemlji, dok bi svaka eventualna greška mogla da bude kažnjena preko kontri Nikčevića, Miladinovića, Ivanovića..

Povratnik u srpski fudbal Ognjen Vranješ prvi je igrač sa žutim kartonom na ovom meču. On je na tridesetak metara od gola Čukaričkog faulirao Šerifa Ndiajea, još jednog igrača koji danas debituje u novom klubu.

Foto: Starsport

 

Čim je nastavljen meč, igrači Zvezde su napravili neverovatnu grešku! Kings Kangva je odigrao katastrofalan pas ka Urošu Spajiću, Adetundži je uspeo da pobegne odbrani, a štoper Zvezde napravio je prekršaj za najstrožu kaznu!

U 20. minutu sudija Milanović odlučio je da prekine utakmicu zbog bakljade na istočnoj tribini stadiona. Crveni dimovi koji dolaze sa mesta gde su najvatreniji navijači Zvezde spustili su se na teren. Zbog toga u ovim trenucima ne može da se igra, pa ćemo morati da sačekamo da se sklone "oblaci" na Banovom brdu!

 


 

Ostavite komentar