Sport > Fudbal

NOGE NA BRDU, GLAVA NA OSTRVU: Bahar se pita - KO JE REKAO da će Crvene zvezda IGRATI DEFANZIVNO PROTIV SITIJA?

Trener crveno- belih kaže da trenutno razmišlja samo o Čukaričkom, ali nema sumnje da je fudbalerima Liga šampiona itekako u mislima

Izvor: K1info

16/09/2023 > 09:57

podeli vest:

NOGE NA BRDU, GLAVA NA OSTRVU: Bahar se pita - KO JE REKAO da će Crvene zvezda IGRATI DEFANZIVNO PROTIV SITIJA?
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda


Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 7. kola Superlige gostuju ekipi Čukaričkog, a taj meč na programu je u subotu od 18:05 časova.

Na konferenciji pred pomenutu utakmicu trener Zvezde, Barak Bahar, odgovarao je na pitanja novinara i naveo da je tim fokusiran samo na duel sa Brđanima.

- Gledali smo obe utakmice Čukaričkog protiv Olimpijakosa, ali naravno i prethodne mečeve u domaćem šampionatu. Videli smo da su dobro igrali i pored činjenice da su poraženi od grčke ekipe. Uz visok presing imali su i dosta šansi. Pružili su jako dobre partije, dosta toga smo mogli da saznamo o njima na osnovu tih utakmica. Radimo vredno već danima, a ekipa se priprema da pruži dobar otpor - započeo je Barak Bahar svoje izlaganje.

Mnoge je zanimalo hoće li se u timu naći i novajlije Hvang i Šerif.

- Hvang je odigrao 90 minuta za nacionalni tim pre samo nekoliko dana, takođe i Šerif je nastupio za nacionalni tim pre nedelju dana. Nalaze se u takmičarskoj formi, spremni su, ali će naravno imati priliku i da treniraju sa ekipom, kada ćemo utvrditi za koliko minuta su spremni na utakmici protiv Čukaričkog - nastavio je Izraelac.

Uskoro se očekuje i povratak na teren Aleksandra Kataija, što će svakako predstavljati veliko pojačanje za crveno-bele.

- Aleksandar Katai već nekoliko nedelja dobro trenira sa ekipom, očekuje nas razgovor posle treninga, videćemo da li je spreman za utakmicu - tajanstven je bio Bahar.

Predstavnike medija je interesovalo da li će strateg crveno-belih na utakmici protiv Čukaričkog imati dodatne zahteve za defanzivnu liniju u sklopu priprema za duel sa ekipom iz Mančestera. Izraelac je dao krajnje zanimljiv odgovor.

- Niko nije rekao da će Crvene zvezda igrati defanzivno protiv Mančester Sitija. Ne razmišljamo o tom meču u ovom trenutku, susret sa Čukaričkim nam je najbitniji i fokusirani smo samo na tu utakmicu - naglasio je Bahar.

Foto: Starsport

 

Što se tiče samog sastava za sutrašnju utakmicu, Barak je odlučio da bude tajanstven.

- Imamo mnogo igrača koji su se tek pridružili ekipi i nisu bili u klubu prethodne dve nedelje da rade zajedno sa timom. Očekuje nas trening, a zatim ćemo porazgovarati i proceniti koji igrač je spreman za koliko minuta - završio je svoje izlaganje izraelski stručnjak.

Što se stanja na tabeli tiče, Crvena zvezda zauzima drugu poziciju sa 15 osvojenih bodova, dok je Čukarički šesti sa 9 bodova.

Ostavite komentar