Sport > Fudbal

HULIGAN Dinama POBEGAO iz Grčke?! POLICIJA zna ko je i odakle je, ali 10 dana BEZUSPEŠNO pretražuje svaki ćošak ZEMLJE

Za sada je za ubistvo Mihalisa Kuculisa osumnjičeno pet osoba

Izvor: K1info/mondo.rs

17/08/2023 > 18:11

podeli vest:

HULIGAN Dinama POBEGAO iz Grčke?! POLICIJA zna ko je i odakle je, ali 10 dana BEZUSPEŠNO pretražuje svaki ćošak ZEMLJE
Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Varaklas


Još nije poznato ko je ubio Grka Mihalisa Kacurisa 7. avgusta, kada je zagrebačka grupa navijača Bed Blu Bojs upala u Atinu i obračunala se sa navijačima AEK-a.

Do sada poznati detalji istrage su da policija ima pet osumnjičenih lica među kojima su Hrvat, Albanac i Grk, koji su prilikom hapšenja imali noževe na kojima su pronađeni tragovi krvi.

Uhapšeni grčki navijači su aktivni članovi grupe Panatiniakosa, koji su od ranije poznati organima vlasti i imaju više krivičnih dela u svom dosijeu. U četvrtak su stigli prvi rezultati analize telefona i GPS-a uhapšenih hrvatskih huligana, piše grčki portal Newsit.

Navijači su putem GPS-a tražiti rutu do Igumenice, Pireja, ali i Barija i Ankone u Italiji gde su nameravali da pobegnu sa mesta zločina.

- Do danas nemamo nikakvih rezultata DNK testova. Nadležni nastavljaju istragu u svim pravcima kako bi se otkrio počinilac smrtonosne povrede. Zatražili smo uklanjanje telefonske privatnosti i video snimaka s određenih tačaka, koji su važni za potporu naših tvrdnji - rekao je advokat koji zastupa hrvatske navijače Dimitrios Zorbas.

Pomenuti izvor takođe navodi da policija traga za huliganom grupe Bed Blu Bojs čiji koreni potiču iz Bosne i Hercegovine, kao i za još desetak ljudi koji se od kobne noći krije od policije. Njihova lokacija nije poznata, a moguće je i da je njihov plan realizovan i da su uspeli da napuste Grčku.

Ostavite komentar