Sport > Fudbal

ZVANIČNA potvrda iz ZVEZDE: PREKIDA se saradnja sa MILOJEVIĆEM, crveno-beli ČEKAJU novog trenera

Sadašnji šef struke još ima priliku da sa Crvenom zvezdom osvoji i Kup Srbije, u finalu protiv Čukaričkog 25. maja

Izvor: K1info

18/05/2023 > 17:43

podeli vest:

ZVANIČNA potvrda iz ZVEZDE: PREKIDA se saradnja sa MILOJEVIĆEM, crveno-beli ČEKAJU novog trenera
Foto: FK Crvena zvezda


Fudbalski klub Crvena zvezda neće nastaviti saradnju sa Milošem Milojevićem, trenerom prvog tima, po isteku njegovog ugovora na kraju ove sezone.

Podsetimo, Milojević je na mesto šefa struke crveno-bele čete došao prošlog leta, kada je mesto trenera napustio Dejan Stanković.

Iz Zvezde su se zahvalili Milojeviću na svemu što je do sada učinio, a osvojio je titulu prvaka, šestu zaredom - 34. ukupno i doveo je tim do finala Kupa Srbije. U tom finalu će Zvezda igrati protiv Čukaričkog, a iz Ljutice Bogdana se nadaju da će Milojević na najbolji mogući način završiti saradnju sa crveno-belima - uz osvojeni Kup Srbije.

Milojevićev tim je u Ligi Evrope ispao u grupnoj fazi takmičenja, boreći se za mesto u nokaut fazi sa Monakom, Ferencvarošom i Trabzonom.

- Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da ugovor sa šefom stručnog štaba Milošem Milojevićem ističe završetkom ove sezone. Naš klub iskazuje zahvalnost na sjajnoj saradnji i uspesima koje je talentovani stručnjak postigao - saopštili su iz Zvezde.

Milojević se zahvalio klubu na svemu što mu je pružio kao mladom treneru i naveo da je sa klubom imao izuzetnu saradnju.

Sada je jasno da on neće voditi tim u Ligi šampiona, u koju su se crveno-beli direktno plasirali osvajanjem domaćeg prvenstva u Superligi.

- Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač. Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari. Još jednom želim da se zahvalim upravi, igračima, mom stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom protekle sezone. Hvala na svemu - rekao je Milojević, a preneo klupski sajt.

Već nedeljama unazad se pisalo da prvotimce preuzima Barak Bahar, koji je ove sezone vodio Makabi iz Haife i sa tim klubom osvojio titulu prvaka Izraela.

 

Ostavite komentar