Sport > Fudbal

Novi trener Crvene zvezde MILOŠ MILOJEVIĆ: Dejan Stanković je uradio TRI VELIKE STVARI ZA MENE

Miloš Milojević, novi trener crveno-belih kaže da je zadovoljan igračkom ekipom, ali da uvek postoji mogućnost za napredak

Autor: Nova.rs

27/08/2022 > 14:02

podeli vest:

Novi trener Crvene zvezde MILOŠ MILOJEVIĆ: Dejan Stanković je uradio TRI VELIKE STVARI ZA MENE
Foto: Starsport


Miloš Milojević, novi trener Crvene zvezde, predstavio se javnosti.

On je izjavio da je Dejan Stanković uradio velike stvari za njega i dodao da veruje u crveno-belu ekipu. 

- Dejan Stanković je uradio tri velike stvari za mene. Doveo me je ovde i predstavio javnosti na Balkanu, shvatio je moju želju da budem samostalni trener i pomogao je upravi da mi ukaže poverenje. Za mene je poziv Zvezde bio čast. Trenutak ne mogu da biram, znam da je teško, ali znam kako treba da preuzmemo odgovornost. Mi smo hteli da budemo u Ligi šampiona, pa ne smemo da odstupimo. Ništa u životu nisam postigao lako, pa ne očekujem da će sada biti lako. Da ne verujem u ekipu ne bih sada sedeo ovde - rekao je Milojević u prvoj izjavi.

Pojasnio je da je svestan trenutka u kom dolazi i da Zvezda već u subotu uveče igra protiv Javora na stadionu Rajko Mitić.

- Znam odgovornost, trenutak je takav kakav jeste, imamo utakmicu večeras i derbi za tri dana, probaćemo da se takmičimo sa svim i dominiramo u našoj ligi. Poznajem momke, neće biti lako, ništa mi u životu nije bilo lako - rekao je Milojević.

Istakao je da još uvek nije doneo odluku o igračkom kadru.

Foto: Starsport

 

- Sa pojačanjima moram da sačekam, bio sam fokusiran na Javor. Ne volim da donosim odluke u panici i brzini. Igračkim kadrom sam prezadovoljan, ali uvek postoji prostor za napredak. Igrači moraju da shvate da je svaki novi početak težak i da moraju da mi pokažu da žele da igraju. Sa sportskim sektorom ću sve ostalo usaglasiti. Ohi je naš napadač i dok je tu, ja računam na njega - otkrio je novi trener Zvezde.

Pojasnio je da još uvek nije formirao stručni štab, kao i da traži prvog pomoćnog, kondicionog i trenera golmana.

 

Ostavite komentar