Sport > Fudbal

Zajednica Superlige NAREDILA: Prekinut meč biće nastavljen danas, ali - hoće li IGRAČI ČUKARIČKOG ISTRČATI NA TEREN?

Nastavljaju se lakrdije u srpskom fudbalu. navijči Partizana pretili svojim igračima ako nastave utakmicu na Banovom brdz

Izvor: K1info

12/04/2023 > 07:14

podeli vest:

Zajednica Superlige NAREDILA: Prekinut meč biće nastavljen danas, ali - hoće li IGRAČI ČUKARIČKOG ISTRČATI NA TEREN?
Foto: Starsport


Zajednica Super lige Srbije saopštila je, povodom prekida utakmice 30. kola između Čukaričkog i Partizana, da je do prekida došlo zbog nepostojanja uslova za igru i opasnosti po zdravlje aktera susreta. 

"Meč na Banovom brdu prekidan je nekoliko puta, a prekinut je trajno na osnovu procene glavnog sudije. Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića, meč će biti nastavljen u sredu 12. aprila 2023. godine, sa početkom u 18.00 časova. Meč će se igrati bez prisustva publike", navodi se u saopštenju.

Gostujući navijači su u nekoliko navrata prekinuli meč, a nakon što je odlučeno da se isprazni deo za pristalice Partizana, potom i cela istočna tribina, utakmica je definitivno prekinuta pošto su izabranici Igora Duljaja odbili da nastave meč, najviše zbog pretnji njihovih navijača koji su insistirali da ne nastave meč. Nakon toga je odlučeno da se utakmica pomeri za sredu od 18 časova, ali kako sada stvari stoje moglo bi lako da se dogodi da ni tada ne bude odigrana.

Kako Sportal nezvanično saznaje rukovodstvo kluba sa Banovog brda je nezadovoljno takvim ishodom i blizu je odluke da belo-crni sutra ne izađu na teren. Razlog leži u tome da su se nakon pražnjenja sektora za goste, a onda i čitave tribine na kojoj je bio između ostalog i veliki broj polaznika mlađih kategorija Čukaričkog, stekli uslovi za nastavak utakmice. I da su tada pristali i jedni i drugi na to da se lopta ponovo zakotrlja.

Ipak, fudbaleri Partizana su posle pritiska navijača odlučili da ne nastave utakmicu, a konačna odluka nadležnih je da se meč nastavi sutra. Takvim su ishodom vrlo nezadoljni na Banovom brdu i u ovom su momentu blizu odluke da meč uopšte ne bude igran pred praznim tribinama, kako je planirano. Tako su još jednom poslata ružna slika sa srpskih terena, koju je između ostalog video i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je sa svojim saradnicima pratio utakmicu.

Podsetimo, Čukarički je ispred Partizana sa dva boda više i ova su dva tima u velikoj borbi za drugo mesto. Trenutno isto drži TSC koji ima tri boda prednosti u odnosu na Brđane, ali sa utakmicom više u odnosu na ove timove.

 

 

 

Ostavite komentar