Sport > Fudbal

Danas je - DERBI: Mogu li treneri Zvezde i Partizana ponekad da daju ZANIMILJIVIJE IZJAVE? Pa dobro, sigurno da...

Crveno-beli kao lideri na tabeli u 169. večitom derbiju večeras dočekuju komšije koje se muče s formom

Izvor: K1info/Tanjug

03/03/2023 > 07:23

podeli vest:

Danas je - DERBI: Mogu li treneri Zvezde i Partizana ponekad da daju ZANIMILJIVIJE IZJAVE?  Pa dobro, sigurno da...
Foto: Starsport


Fudbaleri Crvene zvezde večeras u 169. večitom derbiju dočekuju Partizan na stadionu "Rajko Mitić".

Utakmica se igra u 24. kolu Superlige, a crveno-beli uoči duela imaju 13 bodova prednosti na tabeli.

- Želimo da nastavimo trend rezultata i igara, poštujemo rivala, znamo u kakvoj su situaciji, ali ih nikad ne treba potceniti - izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević.

- Oni imaju ponos i to će pokazati sutra. Mi imamo našu publiku i teren, verujemo u to što radimo i ne mogu da prihvatim da imaju veću motivaciju od nas - dodao je Zvezdin trener.

- Mislim da se ne rešava ništa, imamo obavezu prema navijačima i prema sebi da pobeđujemo iz meča u meč - rekao je Milojević i konstatovao da Zvezda ne beži od uloge favorita, ali da misli kako se ta priča previše potencira.

Partizan stiže na Marakanu sa novim trenerom Igorom Duljajem, koji je na klupi nasledio Gordana Petrića.

- Uvek poštujem rivala, tako je bilo i dok sam bio igrač  tako je i sada kao trener. Zvezda je lider, igra kod kuće, ali ne idemo na Marakanu sa belom zastavom - izjavio je Duljaj.

- Očekujem težak derbi, kažu nemamo šta da izgubimo, ali ne bih se složio. Može mnogo da se izgubi i mnogo da se dobije - istakao je Duljaj.

- Promena trenera kao "šok terapija" nekada deluje, nekada ne. Idemo da pokažemo ono što znamo. Pokazali smo da umemo da igramo fudbal, da možemo da se nosimo sa mnogo jačim rivalima, poput Kelna. Verujem u momke i nadam se dobrom rezultatu - poručio je Duljaj.

 

 

 

Ostavite komentar