Sport > Fudbal

Fudbal u SENCI oproštaja od MIHAJLOVIĆA: Zvezda i Vojvodina PODELILI bodove na MARAKANI

Šampion Srbije možda i neočekivano ostao bez celog plena na otvaranju drugog dela sezone

Izvor: K1info

04/02/2023 > 18:08

podeli vest:

Fudbal u SENCI oproštaja od MIHAJLOVIĆA: Zvezda i Vojvodina PODELILI bodove na MARAKANI
Foto: Starsport


Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine igrali su nerešeno - 1:1 (1:1) u 20. kolu Superlige Srbije, ali je i više od fudbala pažnju priredio oproštaj igrača i stručnih štabova oba tima, kao i navijača, od legendarnog Siniše Mihajlovića, koji je tokom karijere branio boje oba kluba.

Gosti iz Novog Sada su došli u vođstvo golom Uroša Kabića u 25. minutu, što nije demoralisalo domaće fudbalere. Nošeni stalnim navijanjem, beogradski crveno-beli su brzo uzvratili - Aleksandar Katai doneo je izjednačenje u 28. minutu. Do kraja prvog dela igre mreže su mirovale, pa se na odmor otišlo sa rezulatom 1:1.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat utakmice, jer nijedna ekipa u drugom poluvremenu nije uspela da slomi otpor rivala. Crvena zvezda jeste imala inicijativu i konstantno je napadala, ali u završnici nije pokazala efikasnost.

U narednom kolu izabranici Miloša Milojevića igraće na "krovu" protiv Voždovca, dok će Vojvodina biti domaćin Kolubari. 

Superliga Srbije, 20. kolo - rezultati, petak: Kolubara - Radnik 1:0. Subota: Radnički 1923 - Voždovac 0:1, Radnički N. - Mladost L. 2:1, C. zvezda - Vojvodina 1:1, Spartak - Čukarički 1:3. Nedelja: Napredak - Partizan (14.30), Novi Pazar - TSC (16.30), Mladost GAT - Javor (18.30).

Standings provided by Sofascore
 

 

Ostavite komentar