Sport > Fudbal

ZVEZDA preslišala ČUKARIČKI: Katai NAČEO, Bukari POTOPIO "brđane" na Marakani

Izabranici Miloša Milojevića zabeležili su i 19. pobedu u domaćem prvenstvu, pa Partizanu trenutno "beže" 14 bodova

Izvor: K1info

18/02/2023 > 16:54

podeli vest:

ZVEZDA preslišala ČUKARIČKI: Katai NAČEO, Bukari POTOPIO "brđane" na Marakani
Foto: Starsport


Fudbaleri Crvene zvezde bez većih napora slavili su u derbiju 22. kola Superlige Srbije, pobedivši na Marakani Čukarički sa 3:0 (2:0). Pobeda izabranika Miloša Milojevića nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, a stekao se utisak da su crveno-beli igrali koliko je bilo dovoljno za siguran trijumf.

Domaće je u vođstvo doveo Aleksandar Katai u 14. mintu, da bi samo tri minuta kasnije Osman Bukari duplirao prednost Zvezde. Rezultatom 2:0 ekipe su otišle na odmor, a po povratku na teren, iz ne naročito spektakularne igre, Bakari je u 67. minutu stavio tačku na pitanje pobednika, ako je iko uopšte i sumnjao.

Crvena zvezda će bar do sutra na čelu tabele sigurno imati 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, koji u nedelju od 17 časova igra svoj meč 22. kola protiv Spartaka u gostima.

Superliga Srbije, 22. kolo - rezultati, petak: Mladost L. - Vojvodina 1:1, Kolubara - Voždovac 1:0. Subota: Radnički N. - Radnik 0:0, C. zvezda - Čukarički 3:0, Napredak - Novi Pazar 0:1. Nedelja: Radnički KG - Javor (13.00), Mladost GAT - TSC (15:00), Spartak - Partizan (17.00).

Standings provided by Sofascore
 

 

Ostavite komentar