Sport > Fudbal

PARTIZAN počeo pripreme, Petrić održao GOVOR ZA PAMĆENJE: Ne zaboravite za koga igrate

Crno-beli će trenirati u Teleoptiku do 12. januara kada odlaze u turski Belek

Izvor: K1info/Tanjug

28/12/2022 > 14:08

podeli vest:

PARTIZAN počeo pripreme, Petrić održao GOVOR ZA PAMĆENJE: Ne zaboravite za koga igrate
Foto: Starsport


Trener Partizana Gordan Petrić izjavio je da fudbaleri crno-belih nose klub i da prvo treba da igraju za sebe i svoje porodice.

Fudbaleri Partizana su prozivkom zvanično počeli pripreme za nastavak sezone. Zvanična prozivka je obavljena u Sportskom centru Teleoptik, a crno-beli će tu ostati sve do 12. januara naredne godine kada odlaze u turski Belek.

- Vi igrate zbog sebe i svojih porodica. Kako budete to radili, igraćete i za fudbalski klub Partizan. Imate ispred sebe jedan lep period da se spremite, imate dosta vremena. Sve ovo što ste do sad uradili u ovih devet dana, to je sa naše strane stručnog štaba pozitivno i samo tako da nastavite - rekao je Petrić.

On je istakao da fudbaleri sve što su uradili moraju da pokažu kada dođu utakmice.

- Nadam se da ćemo se dobro spremiti, i sve ovo ovde što je ispred nas to je dovoljno za Fudbalski klub Partizan da se takmiči u narednom periodu - naveo je Petrić.

On je rekao da će se Partizan pojačati ako neko od igrača ode ili ukoliko se na tržištu pojavi fudbaler, koji može mnogo da pomogne ekipi.

- Svi zajedno idemo ka jednom cilju i nadam se da ćemo to ostvariti - istakao je on.

Partizan prolećni deo Superlige Srbije završio na drugom mestu na tabeli sa 10 bodova zaostatka u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu. Crno-beli će februaru igrati mečeve šesnaestine finala Lige konferencija protiv moldavskog Šerifa.

- Drago mi je da ste u dobrom raspoloženju. Svestan sam da dobro trenirate, samo tako treba da se nastavi. U prvim redovima vidim mlade igrače, a stariji će im dati podršku. Imaćete je i od mene i cele uprave. Želim vam da imate dobre rezultate u prvenstvu, Ligi konferencija, a kasnije i u Ligi šampiona - poručio je sportski direktor Partizana Ivica Kralj.

 

Ostavite komentar