Sport > Fudbal

PRVENAC BAJČETIĆA u Liverpulu: Za dva minuta OBEZBEDIO pobedu "redsima"

Mladi fudbaler postigao poslednji gol u duelu protiv Aston Vile

Izvor: K1info

26/12/2022 > 21:24

podeli vest:

PRVENAC BAJČETIĆA u Liverpulu: Za dva minuta OBEZBEDIO pobedu "redsima"
Foto: Tanjug/AP


Nije nam samo Aleksandar Mitrović danas dao razloga za radost u Premijer ligi, nego nas je obradovao i Stefan Bajčetić, koji je dao svoj prvi gol u dresu Liverpula u pobedi od 3:1 nad Aston Vilom u gostima.

Sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Srđana Bajčetića je u igru ušao u 79. minutu, a već u 81. je "zacementirao" pobedu Liverpula, postigavši poslednji gol na meču.

Pogotku je prethodio prodor Darvina Nunjeza po levoj strani, zatim vraćanje lopte u sredinu kaznenog prostora, gde je Bajčetić odlično reagovao i postavio konačnih 3:1 za "redse".

E sad, što se tiče radovanja sa početka teksta - uzmimo ga uslovno. Jer, dok je Mitrović već član Orlova (i to kakav - rekorder po broju golova), mladi Bajčetić ima pravo nastupa za Srbiju jer ima srpski pasoš, ali je rođen u Vigu, pa može da nastupa i za Španiju.

Ako Jirgen Klop u Liverpulu bude davao još više minuta momku koji je u oktobru napunio tek 18 godina, sva je prilika da će i Španci pojačati pritisak da Bajčetić izabere reprezentaciju zemlje u kojoj je rođen. A ako bude izabrao kao nekada Bojan Krkić, neće biti razloga da budemo nešto preterano radosni...

Standings provided by Sofascore
 

 

 

 

 

Ostavite komentar