Sport > Fudbal

BRUKA Liverpula: NAJGORI tim lige "redsima" zadao BRIGE

Ekipa Jirgena Klopa doživela treći poraz u Engleskoj

Izvor: K1info

22/10/2022 > 17:47

podeli vest:

BRUKA Liverpula: NAJGORI tim lige "redsima" zadao BRIGE
Foto: Tanjug/AP


Nema sumnje da u Liverpulu ove sezone nije sve pod konac, a izabranici Jirgena Klopa kao da se svojski trude da nas u to uvere. Jer, kako drugačije tumačiti činjenicu da su "redsi" u 13. kolu Premijer lige izgubili od, do danas, poslednjeplasiranog Notingem Foresta sa 1:0?

Ekipa koja je do ovog kola bila "fenjeraš" je ostvarila tek drugu pobedu ove sezone, a pogodak za tri boda postigao je Taivo Avonji u 55. minutu.

On je došao do lopte u šesnaestercu, šutirao i pogodio stativu. Na njegovu sreću, lopta mu se odbila na nogu, pa mu nije bilo teško da u nastavku akcije savlada Alisona, koji je bio na zemlji.

Igrači Liverpula bili su najblaže rečeno neraspoloženi za fudbal, a ne može se reći ni da su imala priliku iz koje su mogli da dođu do gola, pa su zasluženo pretrpeli treći poraz u sezoni.

Sa druge strane, Jejts je u 85. minutu imao dobru priliku da reši utakmicu, ali se istakao Alison, možda i jedina svetla tačka Liverpula ove sezone. U svakom slučaju, Notingem Forestu je pripao ceo plen, pa su na tabeli preskočili Lester, koji je uz utakmicu manje na poslednjem mestu.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

script type="text/javascript" src="https://services.brid.tv/player/build/brid.min.js">
 

 

 

 

Ostavite komentar