KAKO SE PRAVE PROZIRNE, MEKANE I FINE PALAČINKE Recept za početnike!
podeli vest:

Dobrodošli u Bakinu kuhinju! Ako ste oduvek želeli da napravite prozirne, mekane i fine palačinke koje se ne lepe i nisu žilave, a pritom ste početnik u kuhinji – došli ste na pravo mesto!
Ovaj recept je toliko jednostavan, bez komplikovanih koraka, a garantuje savršen rezultat svaki put. Pripremite se za najukusnije palačinke koje ste ikada probali, idealne za doručak, užinu, ili kada god poželite nešto slatko! Pogledajte video i uverite se sami koliko je lako.

Potrebno je:
2 jaja
300 ml mleka
1 šolja brašna /od 200 gr/
ulje
malo soli
nadev po želji
Priprema:
Umutiti jaja žicom, dodati mleko malo soli i dodavati polako brašno. Mutiti da se razbiju grudvice. Tiganj dobro ugrejati premazati uljem i sipati pola kutlače testa i razliti po tiganju. Peći na sniženog temperaturi pa okrenuti kad se zarumeni sa jedne strane.-
Nadev možete sami odrediti ono što vam deca najviše vole.
Palačinke su mekane, fine, prozirne, nisu žilave i jako su ukusne!
DRAŠKO STANIVUKOVIĆ IZRAZIO SAUČEŠĆE PORODICI NAGRADIĆA: Bio je osnivač Partije demokratskog progresa
Pogledajte objavu na mreži X
pre 6 sati
Sudbine
Ostavite komentar