KRMENADLE KOJE SU TOLIKO SOČNE DA SE RASPADAJU Ne propustite ovaj recept!
podeli vest:

Pripremite se za kulinarski doživljaj! Donosimo vam recept za sočne krmenadle koje se tope u ustima kao puter, prelivene najboljim saftom koji ste ikada probali! Ovaj recept će pretvoriti obične krmenadle u pravu gozbu za celu porodicu sa iznenađujuće malo truda. Savršen spoj mekog mesa i bogatog umaka učiniće da svi traže repete. Služite uz krompir i salatu i uživajte u svakom zalogaju. Pogledajte video i otkrijte tajnu!
3-4 krmenadle
2-3 kašike brašna
1 kašičica slatke paprike
soli ml. biber
suvi začin
1 veća glavica crnog luka
3 čena belob luka
1 sveža paprika može ljuta
1 paradajz ili iz flaše
Priprema:
Krmenadle malo izlupati krmenadle posoliti i pobiberiti. Na foliju staviti brašno i ml papriku izmešati. Svaku krmenadlu uvaljatai u
brašno pa ih propržiti malo na ulju, Izvaditi pa tu ubaciti seckan luk crni i beli i sve i zelenu paprika.

Pred kraj dodati oljušten i seckan paradajz. Dodati suvi začinć U jednu činiju dodati 2 kašike brašna ostalo od krmenadli, dodati 300 ml vode dodati origano može i kašičica belog luka u granulama.
Krmenadle staviti u tepsiju pa prelito sa prženim lukom i sipati vodu sa brašnom. Pokriti folijom a rernu zagrejati na 220 stepeni. Pred kraj otklopiti i zapeći krmenadle. Služiti uz krompir i salatu.
Prijatno!
Ostavite komentar