Showtime > Display

"Stranger Things" se NEĆE završiti KAKO SMO MISLILI: Tvorci imaju drugačiji PLAN o kraju POPULARNE SERIJE

Kreatori su opovrgli teoriju fanova o poslednjim epizodama ove avanture

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Kristina Jokić

22/12/2023 > 22:55

podeli vest:

"Stranger Things" se NEĆE završiti KAKO SMO MISLILI: Tvorci imaju drugačiji PLAN o kraju POPULARNE SERIJE
Foto: Youtube/Printscreen/Stranger Things


Poslednja sezona Netfliksove hit serije "Stranger Things" je trenutno u produkciji, što je navelo mnoge fanove da počnu da šire svoje teorije o tome kako bi serija mogla da se završi. Međutim, tvorci kažu drugačije.

Serija je premijerno prikazana 2016. godine i nije joj trebalo dugo da postane hit. Avanturistička serija je smeštena u 80-te i prati grupu tinejdžera koji se suočavaju licem u lice sa natprirodnim bićima, zaverama i klasičnim tinejdžerskim problemima, kao što su raskidi ili problemi u školi.

Prema najpopularnijoj teoriji obožavatelja, "Stranger Things" je zapravo velika kampanja "Dungeons and Dragons" koju igraju protagonisti serije, a nijedan od događaja koje smo videli zapravo se nije desio. Ova teorija je nastala zato što su glavni likovi serije veliki fanovi igre "Dungeons and Dragons" i svi glavni zlikovci su nazvani po zlikovcima iz igre.

Međutim, Met i Ros Dafer, kreatori popularne serije, opovrgli su ovu teoriju u nedavnom intervjuu, piše SFF Gazette.

- Da, tako je. To je kraj - našalio se Met Dafer kada su novinari počeli da ga ispituju o spekulacijama fanova. Ali njegov brat je odmah potvrdio da je kraj bio sasvim drugačiji.

- Takav završetak bi bio kao da kažete da je sve to bio samo san. Ne, uveravam vas, serija se neće tako završiti - rekao je Ros Dafer.

Obožavaoci zainteresovani kako će se završiti cela priča o mladim junacima iz Hokinsa u Indijani moraće još malo da sačekaju. Ovogodišnji štrajkovi holivudskih glumaca i scenarista doveli su do odlaganja hit serije, a predviđa se da ćemo novu sezonu gledati tek 2025. godine.

Ostavite komentar