FunBox > Lajk

AKO IMATE 1,5 miliona dolara viška, možete da se skućite u DOMU GLAVNOG NEGATIVCA iz serije "Stranger Things"

Obožavaoci serije, ali i ostali, mogu da postanu vlasnici kuće u kojoj se odigrala radnja skoro čitave četvrte sezone legendarne serije

Autor: K1info/24sata.hr

07/11/2022 > 10:08

podeli vest:

AKO IMATE 1,5 miliona dolara viška, možete da se skućite u DOMU GLAVNOG NEGATIVCA iz serije "Stranger Things"
Foto: Youtube PrintScreen


Kuća je za potrebe serije preuređena do neprepoznatljivosti, a njeni sadašnji vlasnici preuredili su je kako bi izgledala isto kao originalna kuća od pre 140 godina.

"Kril" kuća u državi Džordžija, u kojoj je tokom poslednje sezone živeo glavni negativac Vekna, stavljena je na prodaju malo pre Noći veštica, a njena cena iznosi 1,5 miliona dolara.

Kuća je stara 140 godina, a unutra se nalazi 7 spavaćih soba i 7 kupatila, a neke od tih prostorija prikazane su i u seriji, što piše i u oglasu.

- Fanovi serije prepoznaće veličanstvenu trpezariju u kojoj se više ne praktikuje telekineza tokom obroka, susedni salon koji je savršen za igranje "Dungeons and Dragons" i dnevni boravak idealan za održavanje sastanaka "Hellfire" kluba - kaže agent za nekretnine.

Trenutni vlasnici kupili su kuću od nekih 560 kvadrata 2019. godine za 350 hiljada dolara i vratili joj njen stari sjaj, a svi originalni detalji ostali su isti. 

 

 

 

Ostavite komentar