Showtime > Celebrity

Izašao iz ormana: Videom na TikToku GLUMAC IZ SERIJE "Stranger Things" OBELODANIO DA JE GEJ

Noa Šnap je za Variety izjavio kako je u početku izbegavao pitanje vezano uz Vilovu homoseksualnost jer nije želeo da pokvari četvrtu sezonu

Izvor: K1info/index.hr

06/01/2023 > 11:09

podeli vest:

Izašao iz ormana: Videom na TikToku GLUMAC IZ SERIJE "Stranger Things" OBELODANIO DA JE GEJ
Foto: Youtube PrintScreen/E! News


Zvezda serije "Stranger Things" Noa Šnap objavio je da je homoseksualac. Ovaj 18-godišnji glumac, koji je u seriji igrao Vila Bajersa, na TikToku je podelio video u kojem je otkrio svoju seksualnu orijentaciju.

"Kada sam konačno rekao svojim prijateljima i porodici da sam gej, pošto sam 18 godina prestrašen bio u ormanu, sve što su mi rekli bilo je: 'Znamo'", napisao je u videu koji je u svega nekoliko sati pregledan 31.5 miliona puta. Pratioci su mu u komentarima pisali da su ponosni na njega i ostavljali su emotikone srca.

"Pretpostavljam da sam sličniji Vilu nego što sam mislio", piše u opisu objave. Naime, njegov lik Vil Bajers u seriji je takođe gej. U četvrtoj sezoni pojavljuje se novi aspekt lika i čini se kako je tinejdžer iz Hokinsa zaljubljen u svog prijatelja Majka Vilera, kojeg glumi Fin Vulfhard.

Noa Šnap je u intervjuu za Variety izjavio kako je u početku izbegavao pitanje vezano uz Vilovu homoseksualnost jer nije želeo da pokvari četvrtu sezonu.

- Ali ta crta lika bila je prisutna od prvih epizoda Netflixove serije - izjavio je glumac.

- Mislim da je u poslednjoj sezoni očito da Vil ima osećanja prema Majku. Autori serije su to polako nagoveštavali kroz sezone, a već u prvoj sezoni počeli su da razvijaju tu priču - objasnio je Noah i dodao: - U četvrtoj sezoni glumio sam lika koji je zaljubljen u svog najboljeg prijatelja i koji se muči sa razmišljanjem da li će biti prihvaćen.

 

Ostavite komentar