Showtime > Display

MANJA GRČIĆ otkrila zbog čega TREBA GLEDATI K1 TELEVIZIJU: Evo šta sve čeka gledaoce na 109. kanalu

Stigao je novi talas emisija u produkciji K1 TV, a tu su i stare, prepoznatljive autorske emisije, vizuelno i programski doterane

Izvor: K1info/politika.rs

06/10/2023 > 07:51

podeli vest:

MANJA GRČIĆ otkrila zbog čega TREBA GLEDATI K1 TELEVIZIJU: Evo šta sve čeka gledaoce na 109. kanalu
Foto: Miša Obradović/K1


Posle tropskog leta, sa temperaturnim osveženjem stigao je i novi talas emisija u produkciji K1 televizije. A tu su i stare, prepoznatljive autorske emisije vizuelno i programski doterane.

K1 televizija je mlada televizija, osnovana u maju 2019. godine, ali se svojim programskim sadržajima, koji se emituje na 109. kanalu MTS, izdvojila i privukla publiku.

– Ponosni smo na činjenicu da K1 televizija ima najgledaniji jutarnji program na kablovskoj mreži, "Uranak", koji radnim danima od 7.25 do 11.30 uređuju i vode Jovana Joksimović i Drago Jovanović, sa svojim timom Tanjom Spalević, Aidom Đedović i Sonjom Đorđević – kaže Manja Grčić, direktorka TV K1. – Oni svakog radnog dana donose najvažnije vesti, sa najrelevantnijim sagovornicima analiziraju političke i društvene teme. 

Foto: screenshot YouTube

 

U programskoj ponudi ponovo je i "Kec na jedanaest" Boška Jakovljevića i Aleksandre Jeftanović, prva emisija koja je proslavila i na medijskom nebu pozicionirala našu televiziju. Vratili su kulturu u dnevne sobe naših gledalaca. "Kec na jedanaest" je na programu posle „Uranka“, u 11.30. 

Kolažna emisija "Mi danas" o aktuelnim događajima iz zemlje i sveta, koju je Manja Grčić do nedavno vodila sa Ivon Jafali, "preselila se" na Tanjug televiziju, i dobila je novi voditeljski par Ivon Jafali i Nataliju Milosavljević. Emisija se svakog radnog dana emituje i na K1 TV, u 16.00.

– Natalija Milosavljević se odlično snašla i, čini se, pronašla baš u ovom formatu – nastavlja Manja Grčić.  – Televizije K1 je od septembra bogatiji za sportsku emisiju, koja se emituje svakog ponedeljka, u 20.30, a vode je glumac Milan Kalinić i Predrag Popović Pop, koji nam je učinio tu čast da se baš na našem kanalu, prvi put u svojoj karijeri, oproba kao TV voditelj. Reč je o magazinu "Indirektno" koji se analitično i zabavno bavi našim sportom - i to iz ugla jednog Zvezdaša i jednog Partizanovca. Oni sa svojim gostima ocenjuju i procenjuju sve ono što privlači pažnju sportske, ali i šire javnosti. 

Foto: screenshot YouTube/shutterstock

 

Pop pevačica Goca Tržan vodi i dalje svakog vikenda emisiju "Ako progovorim". Bez dlake na jeziku, kao što od nje to i očekujemo, "pretresa" društvene teme – one ženske, muško-ženske, teorije zavere... Ukratko, sve ono životno i svakodnevno razgovara u krugu porodice i među prijatelja. 

"Šta sam tebi i ko sam sebi"“ ulazu u novu sezonu, na programu je petkom, u 22.30. Autor je Ivan Stanković, marketinški stručnjak, jedan od osnivača agencije Saatchi&Saatchi, sa Draganom Sakanom, i osnivač agencije Communis, suprug novinarke i spikerke Maje Žeželj.

Foto: K1 Promo

 

– Ivan Stanković je brzo prepoznat kao verziran i uspešan voditelj, iako se i on na našoj televiziji prvi put našao u ovoj ulozi. Ostao je veran sebi i svoje goste, baš kao i u svojoj agenciji, posmatra kao brendove. Samosvojno i upečatljivo, pomaže nam da saznamo kako su njegovi ugledni i poznati gosti stigli do vrha i na njemu opstali i - ostali decenijama. 

Emisija "Prvi red" Ognjena Nestorovića, emituje se svakog radnog dana, u 17.50, bavi se estradom i svetom poznatih, direktno i duhovito,  postavlja „ nezgodna pitanja, juri ekskluzivu, sve sa ciljem da publiku relaksira i zabavi.

U najavi je bogat serijski i filmski izbor. I vesti za sve one koji žele da uvek i u svakom trenutku budu potpuno i tačno informisani. 

– Zato gledajte K1 – poručuje Manja Grčić. 

Ostavite komentar

Mladen Marković

Profesionalci, stručnjaci! Grčićka, Joksimovići, njihov tim!

06.10.2023 17:31