Showtime > Display

KO JE TEBI TO REKAO? Voditelj Ognjen Nestorović u novoj emisiji K1 televizije IZNENADIO ŽELJKA JOKSIMOVIĆA

Dnevna emisija "Prvi red sa Ognjenom" startuje danas u 18.00 na programu K1 televizije

Izvor: K1info

18/09/2023 > 09:03

podeli vest:

KO JE TEBI TO REKAO? Voditelj Ognjen Nestorović u novoj emisiji K1 televizije IZNENADIO ŽELJKA JOKSIMOVIĆA
Foto: Privatna arhiva


Novinar i voditelj Ognjen Nestorović predstavio je svoj novi dnevni format "Prvi red sa Ognjenom" na K1 televiziji intrigantnim trejlerom na Instagramu. 

U trejleru Ognjen razgovara sa jednom od najvećih regionalnih muzičkih zvezda Željkom Joksimovićem, pred njegov spektakularni koncert koji je u subotu u Ljubljani. Tokom šetnje glavnim gradom Slovenije ćaskali su na razne teme, a onda je voditelj uspeo i  da iznenadi popularnog pevača.

- Da li je urađen duet sa Cecom Ražnatović - pitao je Ognjen.

- Pa kako... Šta ti... Ko je tebi to rekao? - nasmejao se Joksimović.

"Prvi red sa Ognjenom" premijeru će imati danas u 18 časova, repriza je pola sata posle ponoći i narednog dana od 14 časova.

Format "Prvi red sa Ognjenom" pre svega je baziran na dinamičnom programu, informacijama o svim sferama javnog posla, drugačije rubrike i uloge poznatih, kao i komentari na sve što se dešava na regionalnoj javnoj sceni. 

- Debatujemo na udarne priče i donosimo prave i pouzdane priče iz života poznatih. Pored izveštaja koji zaista zavređuju pažnju, ekipa emisije kroz autentične priče i lokacije upoznaće auditorijum sa do sada neotkrivenim detaljima života poznatih, a ono što zapravo čini okosnicu nove ere showbiz emisija jeste upravo to što ćemo kroz autorske priče i autentične lokacije prenositi intimne detalje života domaćih i regionalnih zvezda - kaže Ognjen pred premijeru i dodaje:

- Pored svega toga, brojne teme aktuelne su samo po kuloarima i društvenim mrežama, a baš mi bićemo ti koji će kroz dokumentarni pristup svemu tome pristupiti iz potpuno neutralnog, ali pre svega, autentičnog ugla, sa relevatnim sagovornicima. Pored svega toga, naš prostor namenićemo ljudima koji zavređjuju da se baš o njima ili njihovim delima govori.

Dakle, imate više nego dobar razlog da danas u 18 budete uz K1 televiziju i sednete u "Prvi red sa Ognjenom".

Ostavite komentar