Showtime > Celebrity

Željko Joksimović PRVI PUT otkrio detalje iz BRAKA S JOVANOM, a na jednu stvar je POSEBNO PONOSAN

Jedna od najvećih regionalnih zvezda kaže da su od samog početka veze on i Jovana jedno drugom neizmerna podrška

Izvor: K1info

21/09/2023 > 09:27

podeli vest:

Željko Joksimović PRVI PUT otkrio detalje iz BRAKA S JOVANOM, a na jednu stvar je POSEBNO PONOSAN
Foto: Miša Obradović

Željko i Jovana Joksimović su, bez sumnje, jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Mada ne govore često o privatnom životu, Željko je u emisiji "Prvi red sa Ognjenom" na K1 televiziji otkrio da su od samog početka veze on i Jovana jedno drugom neizmerna podrška.

- Kad smo dobili decu nikad se nismo dogovarali kad će ko da ustane, nego kad čuješ da beba plače pogledaš, ako žena spava, ustaneš ti. Sledeći put ti ostaneš malo duže da žmuriš, a ustane žena. Ona je zaista žena prepuna iskustva i jedne dobre energije, jedne elokventnosti. Imamo divnu televiziju, divne ljude koji to rade i vrlo smo ponosni na to - ispričao e Željko.

Željko i Jovana zajedno su od 2008. godine kada su zajedno vodili Evroviziju koja se održavala u Beogradu. Imaju sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu, dok Željko iz prvog braka ima ćerku Minu.

- Od samog početka smo se uklopili, kliknuli, živimo, radimo, podižemo decu kao tim i nikada nam ništa nije teško. Mi pokušavamo da budemo nepopustljivi u onim životnim principima koji će od njih načiniti dobre ljude, sve ostalo se trudimo da razumemo i da im pomognemo, a ne da ih grdimo. Ljubomorna sam kao žena, ne kao supruga. Prosto, on je moj i Božiji, i nema tu šta da se doda. Isto je i obrnuto. Ljubomoran je kao muškarac. I sve to samo svedoči o ljubavi, ne o nepoverenju - rekla je svojevremeno Jovana o suprugu i deci.

Pogledajte šta je još Željko Joksimović otkrio novinaru Ognjenu Nestoroviću u njegovoj emisiji na K1 televiziji:

Ostavite komentar

Mladen Marković

Moji idoli, uzori! ❤️❤️❤️

22.09.2023 08:32