Showtime > Display

ČEKANJU JE KRAJ - pogledajte IMPRESIVNU NAJAVU za novu sezonu na K1 TELEVIZIJI

Pored već dobro poznatih emisija koje publika s nestrpljenjem očekuje, gledaoce čeka i nekoliko iznenađenja

Izvor: K1info

09/09/2023 > 12:55 >> 14:40

podeli vest:

ČEKANJU JE KRAJ - pogledajte IMPRESIVNU NAJAVU za novu sezonu na K1 TELEVIZIJI
Foto: K1 Promo

K1 televizija ulazi u novu televizijsku jesen sa najpopularnijim i najgledanijim emisijama, ali i sa velikim iznenađenjima. 

Gledaocima će u ponedeljak, 11. septembra u 7.25, dobro jutro iz studija "Uranka", najgledanijeg jutarnjeg programa na kablovskoj mreži, poželeti Jovana Joksimović. Svakog jutra u "Uranku", kao što ste i navikli, saznaćete sve najvažnije vesti, a najrelevantniji sagovornici na sve političke i društvene teme analiziraće aktuelne događaje.

- Jedva čekamo ponedeljak kada ćemo sa našim gostima analizirati najvažnije događaje u zemlji i svetu. Uzbuđenje pred svaku novu sezonu je veliko. Pravimo još bolji program,  "preskačemo lestvicu" i svi zajedno televiziju iz sezone u sezonu činimo sve boljom. Tome u prilog najbolje govore rejtinzi i poverenje naših gledalaca kojih je iz dana u dan sve više. Od ponedeljka smo zajedno, svakog radnog dana od 7.25 – poručuje Jovana Joksimović koja jutarnji program na televiziji K1 vodi sa kolegom Dragom Jovanovićem.

Posle "Uranka", radnim danima od 11.30, na programu je jedna od najgledanijih zabavnih emisija u zemlji "Kec na jedanaest". Poznat i uigran tandem - Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović - u svom studiju razgovaraju sa gostima iz svih društvenih sfera – kulture, umetnosti, nauke, sporta... I u novoj sezoni, "Kec na jedanaest" u stalnoj postavci imaće i bend DženeriK1 koji će uživo izvoditi najveće domaće i strane hitove, a svakog dana na bini će sa njima biti i zvezde domaće muzičke scene.

Foto: K1 Promo

 

Naravno, tu je ponovo i emisija "Mi danas", u novom izdanju, svakog radnog dana od 16:00 - 18:00, u kojoj Natalija Milosavljević i Ivon Jafali aktuelnim temama pristupaju iz nekoliko uglova, sa pravim sagovornicima. 

Foto: K1 Promo

 

K1 televizija je od ove jeseni pokrenula i dnevni format “Showtime sa Ognjenom“,  pre svega baziran na aktuelnim informacijama o svim sferama javnog posla, sa drugačijim rubrikama i ulogama poznatih, kao i komentarima na sve što se dešava na regionalnoj javnoj sceni.

Foto: K1 Promo

 

 

Gledaoce K1 televizije sigurno će obradovati i pojačan domaći serijski program u prime time terminima svakog dana, ali to nije sve... 

Uskoro nas očekuje i veliko iznenađenje, jer ćemo ove jeseni na K1 gledati i novu, sportsku emisiju. Do sada neviđeni voditeljski par vodiće ovu emisiju koja će se emitovati ponedeljkom uveče. 

Vikendom će na programu od 6.55 biti Zoran Ostojić i Milorad Komrakov u jutarnjem programu "Dobro jutro Tanjug", a na televiziji K1 i ove jeseni gledaćete najbolje domaće i strane serije, kao i filmske klasike i holivudske blokbastere.

Novi gosti Ivana Stankovića

Foto: K1 Promo

 

U emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" gledaćete nove goste! Ivan Stanković će nam u svom prepoznatljivom maniru, britkim i direktnim pitanjima, i u novoj sezoni pomoći da saznamo kako su njegovi sagovornici postali brend i kako se stiže do vrha.

Ostavite komentar

Dušanka Gaković

Jedva čekam da Vas ponovo gledam!

10.09.2023 10:47