Showtime > Display

Ko ne dobije OSKARA, možda dobije LIPOSUKCIJU: Teško da ima LUĐEG mesta od HOLIVUDA

Na jelovniku su riba i krompirići, kao i pileća pita, dok će veganski specijaliteti biti grickalice s pečurkama, humus i falafel od graška

Izvor: K1info/Tanjug

10/03/2023 > 20:42

podeli vest:

Ko ne dobije OSKARA, možda dobije LIPOSUKCIJU: Teško da ima LUĐEG mesta od HOLIVUDA
Foto: Tanjug/Matt Sayles/Invision/AP, File


Ovogodišnja dodela Oskara biće održana u ponedeljak 13. marta, a tim povodom objavljeno je šta bi nominovane osobe, osim prestižne filmske nagrade, mogle da ponesu kući kao poklon.

Vrednost poklona, koje nominovanim zvezdama deli marketinška agencija Distincitve Assets i ove godine, procenjena je na oko 126.000 dolara.

Brendovi plaćaju 4.000 dolara kako bi učestvovali, ali agencija nije dužna da prihvati njihove proizvode.

Kako navodi Guardian, vrećica s poklonima sadržavaće oko 60 različitih proizvoda s fokusom na promociju velnes tretmana. Vrećice će sadržavati poklon koji uključuje deo zemljišta u Australiji, mogućnost odlaska na liposukciju i ručno ubrane organske urme.

Foto: Tanjug/AP Photo/Jae C. Hong

 

Ostale stvari uključuju trodnevni boravak za osam osoba na vulkanskom ostrvu, japanski mlečni hleb, svilene jastučnice kao i konsultacije sa lekarima s Floride o obnavljanju kose.

Takođe, otkriven je i jelovnik u kojem će slavni imati priliku da uživaju.

Britanski kuvar Eliot Grover otkrio je da će za predjelo servirati ribu i krompiriće, a potom će poslužiti pileću pitu. Kada je reč o veganskim specijalitetima poslužiće slane grickalice s pečurkama, namaz humus i falafel od graška.

 

Ostavite komentar