Showtime > Display

Joana Grifida, zvezdu serije "Harrow", bivša više ne sme da spomene ni na društvenim mrežama

Sud je odobrio njegov zahtev prihvatajući Grifildovo obrazloženje kako mu Alis Evans time pravi probleme

Autor: K1info/nacional.hr

05/08/2022 > 20:31

podeli vest:

Joana Grifida, zvezdu serije "Harrow", bivša više ne sme da spomene ni na društvenim mrežama
Foto: TV series Harrow promo


Britanski glumac Joan Grifid, poznat po ulogama u filmovima "Fantastična četvorka", "Kralj Arthur", "San Andreas" i "Ava", a našoj publici i po sjajnoj australijskoj seriji "Harrow" u kojoj igra otkačenog patologa, nedavno se razišao sa suprugom Alis Evans, ali taj razlaz nije prošao mirno.

Zato je Grifid sudski zatražio zabranu njenog prilaska, što mu je u februaru i odobreno, ali sada je zatražio i zabranu spominjanja njegovog imena u njenim objavama na društvenim mrežama i to u trajanju od tri godine. Sud je odobrio njegov zahtev prihvatajući Grifildovo obrazloženje kako mu Alis Evans time pravi probleme.

Prema onome što je objavio Daily Mail, Alis Evans dobila je zabranu spominjanja na duštvenim mrežama i Grifida i njegove devojke Bjanke Volas. U sudskim dokumentima navodi se da je Evans, pošto joj je određena zabrana prilaska Grifildu, koristila društvene mreže kako bi uznemiravala i pretila, kako njemu tako i njegovoj devojci.

Grifid i Alis Evans imaju dve ćerke, Elu (12) i Elsi (8), a glumac je prošlog meseca podneo zahtev za zajedničkim izdržavanjem njihove dece. Pri tome je naveo kako Evans namerava da prekine komunikaciju između njega i njihovih ćerkii. S druge strane ona tvrdi Grifid više od godinu dana odbija da vidi decu.

Foto: TV series Harrow promo

 

Tokom jula, Alis Evans pokrenula je GoFundMe kampanju s ciljem prikupljanja 20.000 funti kako bi platila svog advokata, tvrdeći da je zbog razvoda ostala bez novca i ne može da plaća račune i kupuje hranu. Grifidi Alis Evans razišli su se 1. januara prošle godine posle 13 godina braka.

Ostavite komentar