Showbizz > Celebrity

Otkrivamo kako i sa kim Nikola Rokvić provodi Uskrs! "HRISTOS VOSKRESE RADOSTI MOJA!"

Nikola se prethodnog dana oglasio i otkrio gde će dočekati najradosniji praznik u godini, ali i priznao po čemu je ovo sveto mesto posebno

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

05/05/2024 > 12:49

podeli vest:

Otkrivamo kako i sa kim Nikola Rokvić provodi Uskrs! "HRISTOS VOSKRESE RADOSTI MOJA!"
Foto: Instagram Printscreen


Nikola Rokvić već 14 dana putuje do Grčke, a sve to bez ikakvog prevoznog sredstva. Krajnji cilj je manastir Nektarija Edinskog gde će se pevač pokloniti i završiti svoje hodočašće.

Nikola se prethodnog dana oglasio i otkrio gde će dočekati najradosniji praznik u godini, ali i priznao po čemu je ovo sveto mesto posebno.

- Stigao sam na današnju destinaciju. Velika radost je pristuna kod mene, mi se nalazimo u mestu Sv. Nikole, u hramu. Naši dragi domaćini su mi rekli da je ovo mesto baš gde je Sv. Nikola vratio vid Stefanu Dečanskom. Ovde ćemo večeras dočekati vaskrs, mnogo sam radostan - govorio je Nikola.

Foto: Instagram Printscreen

 

Na Vaskrs pevač je podelio fotografiju sa prijateljem i čestitao svima najradosniji hrišćanski praznik sa osmehom na licu.

Rokvić se tradicionalno kucao jajima i napisao:

- Hristos Voskrese radosti moja!

Podsetimo, pevačeva supruga Bojana Barović došla je sa decom kako bi zajedno proveli Vaskrs, te će Nikola potom nastaviti svoje hodočašće do manastira Nektarija Edinskog.

Ostavite komentar