Showtime > Display

Majli i Šakira samo su neke od ZVEZDA koje su u pesmama PROZVALE BIVŠE

Pre njih na ovakav vid osvete odlučili su se Tejlor Svift, Bijonse, Džastin Timberlejk, Ed Širan i Karli Sajmon

Izvor: K1info/index.hr

16/01/2023 > 13:11

podeli vest:

Majli i Šakira samo su neke od ZVEZDA koje su u pesmama PROZVALE BIVŠE
Foto: Youtube PrintScreen/Bizarrap/Miley Cyrus


Pesma "Flowers" koju je Majli Sajrus objavila pre tri dana do sada je preslušana 30 miliona puta. Pesma je izašla na rođendan bivšeg supruga pevačice, glumca Lijama Hemsvorta, a tekst govori o njihovom propalom braku. 

"Bili smo dobri, bili smo zlatni, tip sna koji se ne može prodati. Bili smo u pravu, dok nismo. Sagradili smo dom, gledali kako gori", peva Majli.

Bivšem suprugu pesmu je nedavno posvetila i Šakira. Pevačica je muzičkom numerom poslala jasnu poruku bivšem suprugu koji ju je navodno prevario s trenutnom devojkom Klarom Ćijom: "Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferrari za Twingo, zamenio si Rolex za Casio..."

Majli i Šakira nisu jedine koje su posvetile pesme bivšim partnerima. Tejlor Svift je bivšem momku posvetila pesmu "We Are Never Ever Getting Back Together". Navodno je bila reč o glumcu Džejku Džilenholu, a pevačica je za američke medije izjavila da je "namerno napisala pesmu koja će ga apsolutno izludeti kad je čuje na radiju".

Pesmu posvećenu bivšem partneru izdala je i Bijonse. "Irreplaceable" govori o napuštanju uspomena na lošu vezu i partnera koji vara, a pisalo se i da je album "Lemonade" posvetila suprugu Džej Ziju posle njegovog navodnog neverstva.

Pažnju je 2002. godine privukla pesma Džastina Timberlejka - "Cry Me a River". Video za pesmu prikazivao je plesačicu stiliziranu da izgleda kao Britni Spirs, sugerisavši da je pevačica bila neverna Timberlejku. Pevač se 2021. javno izvinio zbog "pranja sopstvenog prljavog veša pred celim svetom".

Ed Širan je pak u pesmi "Don't" iz 2014. godine tobože opevao Eli Gulding koja ga je navodno varala s Nialom Horanom iz sastava One Direction. 

Godinama su trajala nagađanja i o pesmi Karli Sajmon - "You're So Vain" iz 1972. godine. Pesma govori o muškarcu koji sebe smatra "Božjim darom".  Karli nikada nije rekla kome ju je posvetila, a nagađalo se da se radilo o Miku Džegeru ili Vorenu Bitiju.

 

Ostavite komentar