Showtime > Display

Čista PROVOKACIJA: Evo kako je RIJANA NAJAVILA SVOJ ŠOU na Superbowlu

Pevačica objavila snimak posle koga će se muškarci sigurno zalepiti za ekran tokom Superbowla

Izvor: K1info

14/01/2023 > 07:20

podeli vest:

Čista PROVOKACIJA: Evo kako je RIJANA NAJAVILA SVOJ ŠOU na Superbowlu
Foto: Twitter screenshot


Rijana je objavila novi kratki tizer, odnosno, najavu onog što fanovi mogu da očekuju tokom toliko iščekivanog nastupa na poluvremenu Superbowla sledećeg mjeseca, piše Page Six.

Poznata pevačica podelila je najavu na društvenim mrežama, a prikazuje njen korak u "centar pažnje" propraćen hukom fanova iz pozadine.

- Čekali smo te – čuje se kako jedan obožavalac govori u videu, dok drugi glas govori da je prošlo više od 2.000 dana otkako je poslednji put nastupila uživo.

- RiRi, gde si bila?! - čuje se u najavi pre nego što zasvira njen hit "Needed Me".

 

 

Ranije ove nedelje, NFL je objavio video Rijane u majici s kapuljačom marke Fenty koji je prvo objavila na svom Instagram storyju.

- Pet sedmica od danas - nagoveštava njena objava s Instagrama, objavljena 9. januara, a potom je usledila još jedna, ultraprovokativna, očigledno sa probe nastupa.

 

 

Rijana je u septembru najavila da će nastupiti u poluvremenu SuperBowla, koje će producirati DPS, s Roc Nationom i Jessejem Collinsom kao izvršnim producentima i Hamishem Hamiltonom kao režiserom.

 

Inače, još 2018. bila je pozvana da nastupa na poluvremenu SuperBowla u Atlanti.

Međutim, ona je to odbila zbog kontroverzi oko NFL-ova tretmana Kolina Kapernika. Bivši bek San Francisco 49ersa bio je i hvaljen i kritikovan jer je kleknuo tokom intoniranja nacionalne himne u znak protesta protiv policijske brutalnosti i društvene nepravde. Show je konačno predvodio pop rock bend Adama Levina, Maroon 5, s posebnim gostima kao što su Big Boi i Travis Skot. Ovogodišnji SuperBowl će se održati 12. debruara.

.

 

 

 

Ostavite komentar