Showtime > Display

Šakira NAPRAVILA ČUDO pesmom o Pikeu, numera u kojoj PROZIVA BIVŠEG MUŽA, sviđa se i NJENOJ SVEKRVI

U samo jednom danu numera je pogledana 63 miliona puta na platformi YouTube i tako oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pesma

Izvor: K1info/index.hr

14/01/2023 > 11:39

podeli vest:

Šakira NAPRAVILA ČUDO pesmom o Pikeu, numera u kojoj PROZIVA BIVŠEG MUŽA, sviđa se i NJENOJ SVEKRVI
Foto: Youtube PrintScreen/Bizarrap


Šakira je u četvrtak objavila pesmu o bivšem suprugu Đeraru Pikeu koja je u samo dva dana oborila rekord. Pesma u kojoj govori o Pikeovoj prevari na platformi YouTube prikupila je preko 86 miliona pregleda.

Šakirina nova pesma u samo jednom danu pogledana je 63 miliona puta, i tako oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pesma na YouTubeu u tom periodu.

Pevačica se ovom pesmom našla na spisku najslušanijih latinoameričkih izvođača koji su takođe rušili rekorde na YouTubeu, poput Džeja Balvina, Luisa Fonsija i Dedija Jankija.

"Sorry, već sam uhvatila drugi avion, ne vraćam se, ne želim novo razočaranje. Tako dugo se praviš da si prvak, a kada sam te trebala, dao si mi svoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, makar plakao i molio, ostavio si me s njom, novinarima, dugovima, porezom... Misliš da si me povredio, ali sada sam još jača...", peva Šakira u novoj numeri.

Šakira je pesmom poslala jasnu poruku bivšem suprugu koji ju je navodno prevario s trenutnom devojkom, Klarom Ćijom: "Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferrari za Twingo, zamenio si Rolex za Casio..."

Pošto je Šakirina nova pesma podigla prašinu stihovima koji su navodno upućeni bivšem suprugu, Pike je odlučio da se oglasi.

Na svom Twitteru podelio je status koji se sastoji isključivo od emodžija koji predstavljaju cirkus.

Foto: Youtube PrintScreen

 

Interesantno je što se čini da je Pikeova majka na Šakirinoj strani.

Ona je na Twitteru lajkovala pesmu u kojoj pevačica proziva njenog sina. Prvi tweet se odnosio se na tekst pesme, a drugi je najava pesme koju je objavio reper Bizarrap.

Međutim, nakon što su obožavaoci sportiste istakli da je čak i njegova majka protiv njega, ona je odlučila da ukloni lajkove, ali fanovi su bili brži i napravili skrinšotove.

 

Ostavite komentar