Showtime > Celebrity

Ceca Bojković OTKRILA kako je vaspitavala ćerku KAJU

Kako izgleda biti i glumac i roditelj, otkrila je na K1 televiziji čuvena glumica, gde je pričala i o kolegama i ulogama

Autor: k1info

22/09/2022 > 11:06

podeli vest:

Ceca Bojković OTKRILA kako je vaspitavala ćerku KAJU
Foto: YouTube screenshot


Svetlana Ceca Bojković bila je gost emisije “Kec na jedanaest” na K1 televiziji i tom prilikom je pričala o roditeljstvu, ulogama, ćerki Kaji i kolegama.

Bojkovićeva smatra da roditelji imaju veliku ulogu u osvešćivanju dece.

- Dok je Kaja bila beba, ja sam imala servis baka i deka. I to dve bake i dvojicu deka. To je tada nekako funkcionisalo. Posle kada dete krene u školu, više nema bake i deke. Ja sam se i razvela kada je ona imala oko deset godina - rekla je glumica u emisiji "kec na jedanaest".

- Tada sam imala još veću odgovornost u odnosu na njeno vaspitanje i školovanje. Nije bilo nimalo lako pogotovo što je ona odmah pokazivala buntovnički duh. Taj pubertet koji je nastupio bio je za mene veoma težak, ali uspeli smo divno da se izborimo - rekla je Svetlana Bojković istačinjući da nije jednostavno biti roditelj, naročito ako se bavite glumom.

Kaja nije htela da sledi primer svoje majke, čak nije htela da gleda seriju “Bolji život”, htela je da bude svoja. Onda je u 17. godini je želela da napusti gimnaziju i konkuriše za akademiju, što joj kako Ceca kaže, nije dozvolila, objasnivši joj da mora da maturira i da ništa neće izgubiti u životu, a naročito ne u glumi.

- Jednom je skupila ceo razred na ručak, nenadano, a ja sam, na primer skuvala za dva dana, i više nema ničega. Ona sedi za stolom i klati onim nogicama i kaže: evo je moja mama, omiljeno lice sa malog ekrana - rekla je Svetlana Bojković u emisiji na K1 televiziji.

Slavna glumica otkrila je da je uvek bilo takmičenje između Dragana Gage Nikolića i Bore Todorovića “ko je bolji frajer i ko je bolji zavodnik”.

- Oni su bili božanstveni, a različiti. Družili su se i privatno, bilo je tu jako mnogo anegdota, blesavih ali i smešnih. Bora je bio poseban lik, kao glumac je bio na jedan šarmantan način bezobrazan, “u igri”. On je meni mnogo pomagao, oslobodio me je - rekla je Ceca u emisiji "Kec na jedanaest“.

 

 

 

 

Ostavite komentar