Showtime > Display

ZEKA MILIONER u vrućoj "Kec na 11" stolici: Kao da me nije bilo 10 dana, a ne 10 GODINA

Ivan Zeljković je u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji otkrio kako se oseća posle pauze duge 10 godina

Izvor: K1info

Autor: k1info

20/09/2022 > 15:31

podeli vest:

ZEKA MILIONER u vrućoj "Kec na 11" stolici: Kao da me nije bilo 10 dana, a ne 10 GODINA
Foto: press promo


Želite li da postanete milioner? Omiljeni kviz je ponovo na malim ekranima, a kako se Ivan Zeljković oseća i gde je bio sve ove godine, otkrio je danas u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

- Zahvalan sam jako. Postojala je trema, jer se čovek neminovno pita posle toliko godina da li sam to i dalje ja. Ali, u trenutku kada sam seo u „vruću“ stolicu, bukvalno je bilo kao da sam pre deset dana izašao iz studija, a ne pre deset godina. Stvarno sve ide kao po loju. Na snimanju smo kviza, uživam sa ekipom i zaista sam zadovoljan kako sve protiče. Kao da nije prošlo deset godina i srećom nemam te neke bore, nemam sede, ništa se nije promenilo - sa osmehom je rekao čuveni Zeka na K1 televiziji.

Bošku Jakovljeviću rekao je da se pre deset godina preselio u Dubai.

- U Dubaiju sam i sada, ali da li se računa kao odlazak kada sam svakih mesec dana u Beogradu? Dođem da vidim porodicu, prijatelje, roditelje. Osećam se kao da nikad nisam ni odlazio, a živim na jednom divnom mestu kao što je Dubai - kazao je Zeljković.

O kvizu je rekao da se novo izdanje kviza razlikuje od starog, zbog postojanja društvenih mreža i tehnologije koja je umnogome napredovala.

- Naša generacija je u želji da nešto da sazna, morala u biblioteku, da traži u enciklopedijama, ili starim člancima po arhivama. Sada je sve dostupno na tri klika i to je velika razlika u odnosu na prethodno izdanje kviza. Zar nije sjajno gledati Milionera, Poteru, Slagalicu i da vas to inspiriše da odete na Google i potražite neki pojam? Živimo u fantastično vreme i u tome sam zaista želeo da se oprobam - rekao je Zeljković. 

Foto: Youtube PrintScreen

 

Zeljković je u emisiji "Kec na jedanaest" rekao i da je glavna uloga voditelja kviza da opusti takmičara, da ga podseti koliko još ima pitanja, itd., jer kada su ljudi u "vrućoj“ stolici, sve se dovodi u pitanje, a on ne pomaže, ali i ne odmaže.

Zeka je još dodao da očekuje da se Sergej Trifunović prijavi za učešće, i u epizodama koje nisu selebriti.

- Ako budemo pravili ponovo selebriti izdanje sigurno ćemo ga zvati, ali očekujem da se prijavi i ovako. Ostao mi je na pameti. Javne su ličnosti rizikuju reputaciju kad sednu u "vruću stolicu" jer strahuju da se ne izblamiraju na prvom, drugom, šestom pitanju. Stvarno im svaka čast za tu hrabrost. Mnogi od njih bili su veoma zabavni - rekao je Ivan Zeljković.

Foto: press promo

 

Boško Jakovljević je podsetio svog sagovornika na 2005. godinu kada je ugostio Bogoljuba Karića u emisiji koju je tada vodio.

- Sećam se toga. Bogoljub je u tvojoj emisiji rekao: Zeljkoviću, ako se oženiš do kraja godine imaš stan od mene. I ja sam se zaista venčao te godine i kao veliki domaćin, bez da je trepnuo, on je održao svoje obećanje i beskrajno sam mu na tome zahvalan - kaže Zeka.

- Ali, pošto ja živim u Dubaiju, a Bogoljub često tu dolazi, zašto to ne bi bila i neka vila na Palmi - sa osmehom je rekao Zeka i zahvalio se Bošku na odelima koja nosi u kvizu.

 

 

 

 

Ostavite komentar