Showtime > Celebrity

Ove ZVEZDE su POSTALE RODITELJI u 2023: Jedna PEVAČICA je NAJVIŠE IZNANADILA, a i u svetu SPORTA stigle su RODE

Brojne poznate lučnosti dobili su dete prošle godine

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

03/01/2024 > 11:36

podeli vest:

Ove ZVEZDE su POSTALE RODITELJI u 2023: Jedna PEVAČICA je NAJVIŠE IZNANADILA, a i u svetu SPORTA  stigle su RODE
Foto: ATA Images


Marija Šerifović u 39. godini dobila je sina Maria uz pomoć surogat majke. Trudnoću je krila od javnosti, a maleni Mario na svet je došao na klinici u Los Anđelesu.

Pevačica se odlučila na ovaj korak na nekoliko bezuspešnih pokušaja da ostane u drugom stanju.

Glumac Andrija Kuzmanović je takođe u 39. godini dobio sina.

Mediji su nagađali u kom su odnosu Andrija i majka njegovog deteta. Pisalo se da su prijatelji, te da je do trudnoće došlo u periodu kada je između njih zavladala strast.

Foto: M.M./ATAImages

 


Njegov kolega Miloš Timotijević je takođe dobi prvo dete prošle godine i to u 48. godini. Sina mu je podarila druga supruga Tijana kojom se oženio pre dve godine. U prvom braku bio je 13 godina, a razveo se neposredno pre ulaska u naredni brak. Miloš i Tijana ušli su u brak nakon samo 40 dana ljubavne veze.

Pevač Sloba Radanović slavio je u februaru prošle godine kada je dobio sina Damjana. Sina je dobio u braku sa suprugom Jelenom Radanović, koja iz prethodnog braka ima dvojicu sinova.

Za ime Damjan su se odlučili jer je jedno od omiljenih mesta Slobe Radanovića manastir Zočište, posvećen svecima Kozmi i Damjanu, Svetim Vračima.

Danijel Alibabić nakon sina Mihaila prošle godine je dobio i ćerku. Danijelova supruga i on odlučili su se da joj daju neobično ime jevrejskog porekla Iman Tomna.

Foto: ATA Images

 


Pevačica Tamara Milutinović je ostvarila najveći životni san. Postala je majka ćerkice Emili koju je dobila u braku sa fudbalerom Darkom Jevtićem.

Foto: ATA Images

 


Njena koleginica iz pop branše donela je na svet drugo dete prošle godine. Marija Mikić i njen suprug Jovan dobili su sina Miliju, a samo godinu dana pre toga ćerkicu Đurđu.

Bokser Veljko Ražnatović, sin folk zvezde Cece Ražnatović, dobio je prošle godine drugog sina Krstana. Sa suprugom Bogdanom već ima sina Željka, a nakon dolaska drugog sina na svet saznali i da čekaju trećeg sina kome će dati ime llijan.

Foto: ATA Images

 

U dom bračnog para Nikole Rokvića i Bojane Barović stigao je novi član porodice u januaru. Nakon sina Simeona i ćerke Leone dobili su i ćerkicu Angelinu.

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus dobili su sina Alekseja. Pevač je ceo dan preplakao od sreće kada je postao otac.

Foto: X Printscreen/anaivanovic

 

U svetu sporta takođe su stigle rode. Milica Mandiž rodila je sina Mateju, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger dobili su trećeg sina, a vaterpolsta Nikola Rađen nakon dve ćerkice iz braka sa pevačicom Anom Kokić, dobio je sina Alekseja sa partnerkom Milicom.
 

Ostavite komentar