Vesti > Svet

OSTVAREN KONTAKT sa putnikom i članom posade! HELIKOPTER u kojem je bio RAISI van radara bio skoro sat vremena

helikopter u kom je bio iranski predsednik sa još nekoliko političara danas je navodno bio van radara skoro sat vremena

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

19/05/2024 > 20:15

podeli vest:

OSTVAREN KONTAKT sa putnikom i članom posade! HELIKOPTER u kojem je bio RAISI van radara bio skoro sat vremena
Foto: Tanjug/AP Photo


Ostvaren je kontakt sa putnikom i članom posade helikoptera iranskog predsednika, koji je sa još nekoliko političara danas navodno bio van radara skoro sat vremena, pre nego što je "grubo sleteo", rekao je zvaničnik državne televizije.

Iranski predsednik Ebrahim Raisi i njegov ministar spoljnih poslova Hosein Amirabdolahjan još nisu pronađeni, piše Sky News.

Podsećamo, helikopter u kom je bio iranski predsednik sa još nekoliko političara danas je navodno bio van radara skoro sat vremena, pre nego što je "grubo sleteo".

Ono što je sigurno jeste da se incident sa helikoperom dogodio, a podaci o povređenim još nisu poznati jer spasilačke ekipe nisu stigle do mesta incidenta.

- Komunicirali smo sa saputnicima predsednika, ali je zbog područja, komunikacija otežana i čekamo da spasilačke ekipe stignu do mesta nesreće i sletanja helikoptera, i daju nam informaciju - rekao je Vahidi, ministar unutrašnjih poslova Irana.

Navodi se da su neki od predsednikovih saputnika u helikopteru uspeli da kontaktiraju kontrolni centar, i da je time porasla nada da će se ovaj incident završiti bez žrtava.

Ostavite komentar