Showtime > Celebrity

Posle SMRTI BIVŠEG Eva Longorija na Instagramu deli - SVOJ USPEH (?!) Fanovi su u NEVERICI

Iako su obožavaoci očekivali da na neki način oda počast bivšem suprugu, glumica je objavila svoje "prisustvo" u magazinu Time

Izvor: K1info

06/11/2023 > 09:55

podeli vest:

Posle SMRTI BIVŠEG Eva Longorija na Instagramu deli - SVOJ USPEH (?!) Fanovi su u NEVERICI
Foto: Tanjug/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP


Nedavno smo saznali tužnu vest o smrti talentovanog glumca Tajlera Kristofera, što je duboko potreslo mnoge obožavaoce i kolege u svetu zabave. Među onima koji tuguju verujemo i da je njegova bivša supruga, glumica Eva Longorija. Ipak, njene objave nakon ove vesti izazvale su kritike među obožavaocima.

Umesto da javno izrazi saučešće ili se posveti sećanju na Tajlera Kristofera, kako su fanovi očekivali, Eva Longorija je na svojim društvenim mrežama podelila vest o svom uspehu i prisustvu na stranicama prestižnog magazina Time. Ova objava naišla je na neodobravanje mnogih koji su očekivali da će Eva izraziti svoje osećaje povodom gubitka bivšeg supruga.

- Hvala TIME-u što me uključio među ostale latino vođe i vizionare. Konstantno sam inspirisana i motivisana za nastavak rada - napisala je.

Na društvenim mrežama, mnogi su izrazili svoje razočaranje i negodovanje što Eva nije odala počast Tajleru Kristoferu. Komentari poput "A šta je s Tajlerom?", "Čudno je da ništa nisi napisala", i "Ništa nije komentarisala, a bio je tako divan čovek" samo su neki od izraza razočaranja koji su se pojavili na njenim objavama.

Međutim, postojala je i grupa ljudi koja je stala u odbranu Eve Longorije, sugerišući da možda nisu održavali bliske odnose nakon razvoda ili da Eva želi da zadrži uspomene za sebe.

 

Ostavite komentar