Showtime > Celebrity

Otac pokojne Ejmi Vajnhaus TUŽIO njene PRIJATELJICE - a razlog je NEVEROVATAN

Tužba je podignuta protiv stilistkinje i bivše devojke ove pevačice, a kako se tvrdi, u pitanju je nezakonito zadržavanje velike sume novca

Izvor: K1info

03/11/2023 > 19:53

podeli vest:

Otac pokojne Ejmi Vajnhaus TUŽIO njene PRIJATELJICE - a razlog je NEVEROVATAN
Foto: Youtube/Printscreen/BRITs


Mič Vajnhaus, otac legendarnog pevačkog talenta Ejmi Vajnhaus, podigao je tužbu protiv stilistkinje Naomi Peri i Ejmine bivše devojke Katrione Gourlej. Optužuje ih da su nezakonito zadržale novac od prodaje ličnih stvari Ejmi Vajnhaus na aukciji. Ova vest već je probudila veliko interesovanje javnosti, prenosi Daily Mail​.

Prema navodima, Naomi Peri i Katriona Gourlej su zajedno zaradile preko tri miliona funti na aukciji održanoj 2021. godine u Beverli Hilsu. Taj iznos nikada nije vraćen u fond namenjen očuvanju nasleđa Ejmi Vajnhaus i očuvanju sećanja na nju. Sporan novac potiče od prodaje ličnih stvari pevačice.

Naomi Peri, koja je bila stilistkinja Ejmi Vajnhaus, navodno je prodala nekoliko vrednih predmeta, uključujući i pevačicinu haljinu koju je nosila na svom poslednjem nastupu u Beogradu, za iznos od 200 hiljada funti.

Osim toga, na aukciji su se našle i beleške koje je pevačica napisala.

- Dve osobe prodale su niz predmeta na toj aukciji i zadržale prihod. Svi predmeti su bili vezani za Ejmi. Ove godine stavile su više predmeta vezanih za Ejmi na aukciju. Dve aukcije su za svaku od njih donele šestocifreni iznos - stoji u saopštenju.

Ovaj slučaj otvara mnoga pitanja u vezi s nasleđem slavnih ličnosti i načinima na koje se čuva sećanje na njih nakon njihove smrti. Nastavak ovog slučaja privući će pažnju mnogih, kako ljubitelja muzike Ejmi Vajnhaus, tako i onih koji prate pravne aspekte nasleđa slavnih ličnosti. 

Podsetimo da je Naomi 2021. godine objavila knjigu o Ejmi, u kojoj je posvetila posebno poglavlje ljubavi između Ejmi i Katrione. U svojoj knjizi, Naomi opisuje njihov odnos kao nešto jedinstveno i neodređeno. 

Ostavite komentar