Showtime > Celebrity

Šeron Stoun kroz suze: Otišla sam do zida u JERUSALIMU... i molila se za MIR

Otkrila je šta ju je podstaklo da naslika svoje emotivne slike

Izvor: K1info

15/10/2023 > 11:44

podeli vest:

Šeron Stoun kroz suze: Otišla sam do zida u JERUSALIMU... i molila se za MIR
Foto: Youtube/Printscreen/extra tv


Šeron Stoun govorila je o svojoj životnoj strasti za slikanjem dok je predstavljala svoju novu izložbu u galeriji slika. Šeron se rasplakala zbog jedne posebne slike slike, inspirisane njenim putovanjem u Izrael.

- Ovo je stvarno težak trenutak. Otišla sam do zida u Jerusalimu i znate kako možete da napišete molitvu na malom komadu papira? Ja sam se molila za mir, i stavila sam papir u zid. Naslikala sam zid u Jerusalimu i veoma me dotiče što prikazuje upravo ono što se sada dok je Hamas u napadu - otkrila je Šeron Stoun. 

Stoun se setila vremena dok je stajala u sobama za oporavak sa sirijskim, palestinskim i izraelskim majkama i vremena koje je provela u ratnim zonama.

- Zato što kada moliš za mir, ti moliš nekoga da ne ubije nečije dete i zamisli da zapravo to možemo da postignemo.

Kako je rekla, bila je duhovno inspirisala dok je slikala.

- Ovo je teška tema, ali ne može niko da kaže da mu je dete nekog stranca, neprijatelj. Vidimo decu i volimo svaku bebu u koju pogledamo. Pogledamo bebu i vidimo čudo života. Gledamo im mala stopala i njihove male ruke i resicu njihovog uha, i pomislimo, "kakvo čudo". Kada dostignemo koju veličinu ili visinu, pa odlučimo da budemo ispunjeni mržnjom?

 

Ostavite komentar