Showtime > Celebrity

AMERIČKI BIZNISMEN, vlasnik Market America, IZNENADA PREMINUO na odmoru u Hrvatskoj

Osnivač kompanije Market America J.R. Ridinger i njegova supruga Loren bili su izuzetno popularni na društvenoj sceni

Autor: klix.ba

03/09/2022 > 08:08

podeli vest:

AMERIČKI BIZNISMEN,  vlasnik Market America, IZNENADA PREMINUO na odmoru u Hrvatskoj
Foto: Instagram/jrridinger


Američki biznismen J.R. Ridinger, koji je bio povezan sa brojnim slavnim zvezdama, iznenada je preminuo tokom boravka u Hrvatskoj. Imao je 64 godine.

Ridinger, koji je osnivač kompanije Market America i njegova supruga Loren bili su izuzetno popularni na društvenoj sceni, a između ostalog imali su blizak odnos sa Dženifer Lopez, Kim Kardašijan, Bekamovima, Markom Entonijem, Skotijem Pipenom i mnogim drugima.

Potresnu vest potvrdila je upravo njegova supruga, otkrivši kako je uzrok smrti plućna embolija. Par je bio na zajedničkom odmoru sa svojim prijateljima kada se sve odigralo.

"Budući da ne mogu da govorim i u šoku sam, treba da znate da sam slomljena, moje srce je iščupano. Moj suprug je imao iznenadnu plućnu emobiliju koja nam ga je uzela. Otišao je u sekundi", započela je Loren na svom Facebooku.

 

 

Loren je napisala i kako više "nikada neće biti ista", kao i da će svaki sekund života provesti "održavajući njegov san živim".

Iako bogataška porodica poseduje sopstvenu jahtu Utopia IV, vrednu čak 51 milion dolara, u Hrvatskoj su boravili na iznajmljenom brodu. Naime, Utopia IV je i dalje na popravci posle nesreće krajem godine kada je na Bahamima udarila i potopila naftni tanker.

Poznati Amerikanac, pre samo dva dana javio se na svom Instagramu fotografijama iz Hrvatske.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JR Ridinger (@jrridinger)

 

Osim supruge, iza J.R. ostale su i dve ćerke - Amber i Amanda.

Povodom njegove smrti već su se oglasile pojedine zvezde, izrazivši svoju žalost i nevericu.

Između ostalog, javila se Kim Kardašijan koja je Lorenina bliska prijateljica, istakavši da će njene uspomene sa parom "trajati ceo život", i da joj se srce slama zbog Loren i njihove dece.

"J.R. će nam veoma nedostajati", dodala je.

I košarkaška legenda Skoti Pipen javio se na svom Instagramu:

 

 

"Izgubili smo dobrog čoveka odlaskom mog prijatelja. J.R. mi je bio od velike pomoći i podrške kad sam započeo svoj život posle košarke, dajući mi dragocene savete i učeći me kako da postanem preduzetnik. Uspeo je da dopre do mnogih ljudi i jako će nam nedostajati", poručio je on.

Ostavite komentar