Vesti > Region

Ženu i decu UBIO sekirom, pa otišao u susedni ulaz i SKOČIO sa 14. sprata! DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE U TUZLI

Portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović je rekao da će biti izdate naredbe za obdukciju tela preminulih

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

20/05/2024 > 23:04

podeli vest:

Ženu i decu UBIO sekirom, pa otišao u susedni ulaz i SKOČIO sa 14. sprata! DETALJI STRAŠNE TRAGEDIJE U TUZLI
Foto: Shutterstock


Istražni timovi u stanu u tuzlanskom naselju Stupine danas su pronašli sekiru kojom je najverovatnije izvršeno ubistvo ženske osobe i dvoje maloletne dece.

Uviđaj u stanu u naselju Stupine, gde su danas pronađena tri beživotna tela i to 34-godišnje žene i njeno dvoje dece, starosti od devet i dve godine je i dalje u toku.

Portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović je rekao da će biti izdate naredbe za obdukciju tela preminulih kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti.

- Takođe, biće izdata naredba za biološko veštačenje, DNK analizu, kao i druge istražne radnje i veštačenja, kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje, uključujući i način i sredstvo izvršenja tri ubistva - naveo je Arnautović.

Kako je istakao, u stanu je pronađen predmet za koji se sumnja da je sredstvo izvršenja trostrukog ubistva, a reč je o sekiri.

- Moramo sačekati biološko veštačenje, DNK analizu i nalaz i mišljenje obducenta, kako bismo sa sigurnošću mogli reći na koji način su izvršena ova krivična dela i koje sredstvo je korišćeno - naglasio je Arnautović.

Foto: Youtube PrintScreen/Avaz TV

 

On je podsetio da je sinoć oko 21.15 sati skokom sa 14 sprata zgrade samoubistvo izvršio suprug žene koja je danas pronađena mrtva. On je bio i otac maloletne djece, koja su takođe ubijena.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je Mujaga Č. i on je kao medicinski tehničar radio u Nemačkoj. U Tuzlu je stigao pre nekoliko dana.

Prema trenutnim indicijama do kojih su došli istražitelji, nezvanično muškarac je prvo ubio suprugu i decu. Nakon toga je napustio stan u kojem su živeli, prešao u susedni ulaz, te skočio sa 14. sprata.

Ostavite komentar