Showtime > Celebrity

Ko je obrisao Instagram nalog Britni Spirs?

Na mrežama je ubrzo raširena teorija da je Instagram uklonio njen nalog zbog "kršenja poslovne politike"

Autor: telegraf.rs

29/08/2022 > 10:21

podeli vest:

Ko je obrisao Instagram nalog Britni Spirs?
Foto: Tanjug/Chris Pizzello/Invision/AP, File


Pratioci poznate pevačice Britni Spirs (40) zabrinuli su se kada je njen Instagram profil, na kojem objavljuje provokativne i neobične slike, nestao.

Na mrežama je ubrzo raširena teorija da je Instagram uklonio njen nalog zbog "kršenja poslovne politike", zbog konstantnog objavljivanja izazovnih fotografija.

 

Međutim, mnogi smatraju da je Britni sama obrisala nalog, s obzirom da je i dalje aktivna na Tviteru.

- Učim da je svaki dan novi list i pokušavam da budem bolja osoba i radim ono što me čini srećnom. Da, danas biram sreću. Svaki dan sebi govorim da bi trebalo da otpustim bol i gorčinu koju nosim, i pokušavam da oprostim sebi i drugima za stvari koje su nekoga povredile - napisala je pevačica na Tviteru samo nekoliko sati nakon što je nestala sa Instagrama.

 

- Želim da budem neustrašiva kao kada sam bila mlađa i da ne budem toliko uplašena. Molim se da ima istine u Duhu Svetom i nadam se da je taj duh i sa mojom decom! Da, danas biram sreću i radost - dodala je.

 

Pevačici inače ovo nije prvi put da nestaje sa Instagrama. Nekoliko puta je sama pravila pauzu od te mreže, a uglavnom bi se vratila nakon nekoliko dana pa se mnogi nadaju da će tako biti i sada.

- Mnogi lošiji trenuci koje Britni ima ovih dana su samo deo prilagođavanja ovom novom poglavlju njenog života. Ona nije bila slobodna žena preko 13 godina. Sada je samo nebo granica - rekao je nedavno izvor za Page Six.

Ostavite komentar