Showtime > Celebrity

Kejt BEKINSEJL godinama NIJE SNIMILA film, a zarađuje 35.000 EVRA MESEČNO

Glumica se na Instagramu hvali posećivanjem luksuznih hotela i kupovinom skupe dizajnerske odeće

Izvor: K1info/Jutarnji.hr

10/08/2023 > 21:32

podeli vest:

Kejt BEKINSEJL godinama NIJE SNIMILA film, a zarađuje 35.000 EVRA MESEČNO
Foto: Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP


Glumica Kejt Bekinsejl prošle nedelje je proslavila jubilarni 50. rođendan, a na žurki je bilo veoma veselo. 

Ona je veoma vesela, plesala je, tverkovala i pevala. Presvukla se iz pripijenog svetlucavog srebrnog bodija u usku crvenu haljinu sa visokim prorezom do butina, zatim u odeću za zečicu Playboy sa dubokim dekolteom, a na glavi imala je "zečije uši".

- Kakva zabava – puna ljubavi, sjaja i najboljih ljudi - napisala je glumica uz fotografije na mrežama, o svom rođendanu.

Kejt je jedna od najuspešnijih holivudskih glumica, ali je prošlo 11 godina od kada se poslednji put pojavila u rimejku filma "Total Recall", koji je zaradio više od 100 miliona dolara.

Dve godine za redom osvojila je nagradu za najbolju glumicu na Britanskim nacionalnim filmskim nagradama. Međutim, nijedan od ovih filmova nije zaradio mnogo novca na blagajnama. Drama "Farming" je 2021. zaradila 90.000 dolara, "Jolt" prošle godine 238.000 dolara.

Uprkos tome, Kejt živi luksuznim životom u vili vrednoj skoro 6 miliona dolara, a smatra se da zarađuje najmanje 1,9 miliona dolara godišnje. Iako od filmova ne zarađuje toliko, primarni izvor prihoda ove glumice su društvene mreže, gde je na Instagramu prati 5,6 miliona ljudi, a stručnjaci smatraju da zarađuje 35.000 evra mesečno.

Njen broj pratilaca na Instagramu prevazilazi broj pratilaca ostalih britanskih glumaca. Zvezda "Nemoguće misije" Hejli Atvel ima 1,8 miliona pratilaca, Kejt Vinslet 1,4 miliona, Sijena Miler 1,3 miliona i Dejm Helen Miren 1,1 milion.

Kejt se na Instagramu hvali posećivanjem luksuznih hotela i kupovinom skupe dizajnerske odeće.

- Njena priča nas uči da uspeh u industriji zabave nije uvek lak put- rekla je menadžerka talenata Vendi Alan Rajt iz Los Anđelesa.

- Tokom svoje karijere radila je i sarađivala sa neverovatnim kolegama na ambicioznim projektima, čak i ako nisu postigli željeni nivo uspeha. Ona je bolja glumica nego što joj se pripisuje. Imala je nesreću da su neki filmovi trebali da je proslave, ali nije bilo tako. Međutim, njeni ne tako dobri filmovi su oni koje se svi sećaju, poput "Pearl Harbor- rekao je menadžer talenata Kris Rajt.

Očekivalo se da će pomenuti film iz 2001. godine, u kojem je glumila sa Benom Aflekom i Džošuom Hartnetom, pokrenuti njenu zvezdnu karijeru.

Menadžerka Vendi Rajt smatra da je film propuštena prilika. Kritičari su osudili film, a publika nije bila impresionirana. Kejt je tada glumila u romantičnoj komediji "Serendipity", ali prema rečima Vendi Rajt, film "nije ostavio trajan utisak“. Usledila je uloga u akcionoj avanturi "Underworld" 2003. godine, koja je rezultirala sa četiri isplativa nastavka, a iako je film stekao mnogo fanova, nije odjeknuo kod šire publike, smatra Vendi Rajt.

- Kejtin odnos sa rediteljem serije, sa kojim je tada bila u braku, držao ju je "vezanu za projekat verovatno više godina nego što bi inače izabrala-  dodala je menadžerka.

Foto: Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP

 

Ipak, iako nije bio najunosniji u Holivudu, njen marketing na društvenim mrežama je veoma cenjen.

-Influenser marketing je trend koji neće nestati i nema boljeg primera od Kejt Bekinsejl- rekla je Stejsi Džons, direktorka vodeće marketinške agencije pop kulture Hollywood Branded.

Kejt pripisuje svoj izgled genetici i povremenim tretmanima plazmom bogatom trombocitima. Insistira na izgledu bez fejsliftinga, botoksa, lasera, operacija i filtera.

- Ono što izdvaja Kejt Bekinsejl je njeno poverenje i lična veza sa svojim pratiocima. Poverenje je marketinško zlato -rekla je Stejsi Džons.

Ostavite komentar