Showtime > Celebrity

4 STAJLINGA Jelene Gavrilović koja pokazuju zašto je KRALJICA STILA

Koji stajling poznate glumice se vama najviše dopada?

Izvor: K1info

28/07/2023 > 21:44

podeli vest:

4 STAJLINGA Jelene Gavrilović koja pokazuju zašto je KRALJICA STILA
Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilović


Popularna glumica Jelena Gavrilović publiku je osvojila glumačkim talentom koje je obogaćeno i raskošnim glasom, a prepoznatljiva je i po istančanom stilu odevanja.

Jelena važi za jednu od najstilizovanijih dama na našoj javnoj sceni, koja privlači pažnju gde god da se pojavi. Na crvenom tepihu  smo navikli da je viđamo u glamuroznim i elegantnim kreacijama koje ističu njen seksepil, savršenu figuru i duge noge, dok privatno bira ležernije odevne kombinacije, a opet moderne. Glumica voli da se poigrava sa odevnim komadima i vešto spaja nespojivo. 

Mi smo izdvojili 4 Jelenina stajlinga sa njenog Instagrama koja mogu da budu prava modna inspiracija za sve dame.

Jelena je nedavno na letovanju u Crnoj Gori "uskočila" u savršeni prozračni plavi kimono i pantalone u kompletu, a u ovom letnjem i neobičnom stajlingu prikovala je sve poglede za sebe na poznatoj plaži Pržno.  

Prelepa umetnica je prošetala na jednom prestoničkom događaju u vatrenom kombinezonu u koral boji na jedno rame i  širokim nogavicama koje ležerno padaju, a u ovom izdanju izgledala je kao boginja.

Elegantnu kombinaciju prelepa glumica je upotpunila glomaznim naočarima za sunce i tašnicom u srebrnoj nijansi.

Kombinezoni su inače veoma zahvalni u ovo doba godine, elegantni su i udobni, a mogu se kombinovati i uz patike i uz visoke potpetice.

Treći Jelenin stajling savršen je za svakodnevne obaveze po gradu, ali i za posao, jer spaja klasične modele koje svaka žena treba da ima u svom garderoberu. Zvezda serije "Od jutra do sutra" prilikom jednog putovanja u Čikago ponela je crne uske pantalone u kombinaciji sa belom košuljom i patikama u istoj boji, a poseban pečat daje zanimljiv print na leđima.

Crna pamučna haljina je definitivno još jedan komad koji svaka dama treba da ima. Veoma je praktična za plažu, a ukoliko odaberete model sa prorezima ispod vrata, kao što je to učinila Jelena sigurno će se svi za vama okretati. 

Ova haljina je praktična jer možete u zavisnosti od tipa obuće da je nosite i za dnevnu, ali i večernju varijantu.

Ostavite komentar