Priče > Sudbine

TUGA! Poginuli TINEJDŽER u Čikagu je kumče ŠABANA ŠAULIĆA! Oglasila se pevačeva udovica: "Vratile su mi se slike..."

Nema reči kojima bih opisala tugu koju svi osećamo, rekla je Gordana Šaulić

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Kristina Jokić

14/05/2024 > 15:13

podeli vest:

TUGA! Poginuli TINEJDŽER u Čikagu je kumče ŠABANA ŠAULIĆA! Oglasila se pevačeva udovica: "Vratile su mi se slike..."
Foto: Youtube PrintScreen/FOX 32 Chicago/ATA Images


Marko Niketić (17), mladić iz Srbije poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u severnom čikaškom predgrađu Glenvju (Glen View).

Ova vest je veoma pogodila i uznemirila brojnu srpsku zajednicu u Čikagu i okolini, ali i širom Sjedinjenih Američkih Država. 

Porodica Niketić je u velikoj žalosti posle tragičnog gubitka sina o kome njegovi školski drugovi i komšije imaju samo reči hvale, a izrazi saučešća stižu im sa svih strana.

Foto: Youtube PrintScreen/ATA Images

 

Niketići su, inače, prilično poznata i ugledna porodica u srpskoj zajednici, a činjenica je da su i u kumovskim odnosima sa preminulim legendarnim pevačem narodne muzike Šabanom Šaulićem, koji je pre 5 godina takođe nastradao u saobraćajnom udesu u Nemačkoj. 

- Deca su mi rekla "Nemoj da čitaš vesti i gledaš slike". Odmah su mi se u misli vratile slike smrskanog automobila. Ponovo sam proživela trenutke kada su mi javili da Šabana više nema. Marko je bio divan dečak, život je bio tek pred njim, i da ovako strada na kućnom pragu... Nema reči kojima bih opisala tugu koju svi osećamo. Molim vas, nemojte me više ništa pitati, upravo planiramo ko će i kako da ode na sahranu, da budemo uz kumove – zaključila je udovica kralja folka.

 

Ostavite komentar