Showtime > Celebrity

Kejt Midlton kakvu do sada NISTE VIDELI: Možete li da je zamislite u TRENERCI kako igra RAGBI

Princeza od Velesa posetila je ragbi klub Maidenhead u Berkširu gde se sastala se igračima kako bi razgovala o važnim temama odrastanja

Izvor: K1info

11/06/2023 > 11:25

podeli vest:

Kejt Midlton kakvu do sada NISTE VIDELI: Možete li da je zamislite u TRENERCI kako igra RAGBI
Foto: Tanjug/Dan Charity/pool photo via AP


Princeza od Velsa Kejt Midlton je sinonim za eleganciju i njene odevne kombinacije su uvek osmišljene do najsitnijih detalja. Supruga princa Vilijama gde god da se pojavi privuče veliku pažnju bilo da se pojavi u haljini, suknji ili besprekorno skrojenom odelu.

Kejt je uvek savršeno sređena i mnogi se pitaju kako izgleda u opuštenom izdanju. Do sada su joj vrhunac ležernosti bile baletanke i kežual odevne kombinacije, ali najnovijim izdanjem iznenadila je sve. 

Naime, ona je posetila ragbi klub Maidenhead u Berkširu gde se sastala se igračima kako bi razgovala o važnim temama odrastanja, a za ovu priliku obukla je običnu svetloplavu sportsku majicu u kombinaciji sa donjom teget trenerkom 7/8 koja je istakla princezinu vitku liniju.

Sportsko izdanje zaokružila je belim patikama, a s obzirom na to da je bila na ragbi terenu, kosu je pokupila u konjski rep.

Ipak, dašak otmenosti dale su pozlaćene Huggie Hoop minđuše kružnog oblika koji su uz prirodnu šminku, još više naglasili njene crte lica.

Iako deluje da su elegantne minđuše suvišne u ovoj kombinaciji, one su zapravo samo još više istakle osećaj za modu Kejt Midlton. 

Ostavite komentar