Vesti > Hronika

UHAPŠEN MUŽ NESTALE ANE KNEŽEVIĆ! Stavili mu LISICE na aerodromu u Majamiju!

Oni podsećaju da je Ana Marija Knežević u januaru prošle godine pokrenula brakorazvodnu parnicu od supruga

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

06/05/2024 > 17:02

podeli vest:

UHAPŠEN MUŽ NESTALE ANE KNEŽEVIĆ! Stavili mu LISICE na aerodromu u Majamiju!
Foto: Screenshot/društvene mreže/shutterstock


Srpski državljanin David Knežević, suprug Ane Marije Knežević koja je nestala u februaru u Madridu, uhapšen je danas u Majamiju. Lisice su mu stavljene čim je u Majami stigao letom iz Beograda.

Kako prenose španski mediji, on je glavni osumnjičeni za nestanak supruge, od koje se razvodio.

- Nacionalna policija uhapsila je u Majamiju supruga Ane Marije Knežević, Kolumbijke koja je nestala u Madridu 2. februara. David Knežević, državljanin Srbije, bio je glavni osumnjičeni otkako su američka policija i FBI prikupili dokaze da je reč o "prisilnom nestanku" - rekli su za španski portal Infobae izvori bliski slučaju .

Kako navode, dva meseca i četiri dana nakon nestanka žene, policija je njenog supruga uhapsila na Međunarodnom aerodromu u Majamiju "zbog navodne veze" sa misterioznim nestankom njegove žene.

U hapšenju su sarađivali beogradski ataše za unutrašnje poslove, FBI Floride i kolumbijska policija. Hapšenje je koordinirao Sud za nasilje nad ženama broj 9 u Madridu, zadužen za istragu, koja se nastavlja u strogoj tajnosti - dodaje ovaj portal.

Oni podsećaju da je Ana Marija Knežević u januaru prošle godine pokrenula brakorazvodnu parnicu od supruga. Njih dvoje, kako navode, zajedno su vodili kompaniju EOKS Technologi Solutions , koja pruža kompjutersku podršku kompanijama na jugu Florida.

Ostavite komentar