Showtime > Celebrity

Princ Vilijam o APSURDNOM POKLONU koji je kupio Kejt: NIJE PROŠLO DOBRO

Princ od Velsa nikada neće zaboraviti reakciju svoje voljene žene

Autor: K1 info/Glossy

16/05/2023 > 07:04

podeli vest:

Princ Vilijam o APSURDNOM POKLONU koji je kupio Kejt: NIJE PROŠLO DOBRO
Foto: Tanjug/Leon Neal/Pool Photo via AP


Princ Vilijam i Kejt Midlton nedavno su proslavili 12 godina braka, a njihova ljubav traje još od studentskih dana.

Kraljevski par upoznao se na The University of St Andrews, a u početku su se samo družili. Međutim, između njih se rodila ljubav i  započeli su svoju ljubavnu priču. Danas su roditelji troje dece – princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luija, a važe za jedan od najskladnijih parova u britanskoj kraljevskoj porodici.

Iako su izloženi očima javnosti, princ i princeza od Velsa ne otkrivaju mnogo o svom odnosu, ali je princ Vilijam jednom prilikom napravio presedan, te priznao da na početku veze nije bio preterano maštovit i romantičan momak.

Naime, na početku njihove veze, princ je dobio vrlo čudnu ideju šta bi mogao da pokloni svojoj dragoj za rođendan.

Kada je 2020. gostovao u podkastu nekadašnjeg fudbalera Pitera Krauča, princ Vilijam je priznao da nije sjajan u biranju poklona za svoje najbliže.

Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Jackson/Pool Photo

 

Piter Krauč je rekao da je svojoj supruzi Ebi Klensi sasvim slučajno tri godine zaredom kupovao isti poklon, a na pitanje može li Vilijam da ga nadmaši u kategoriji najgorih poklona, vojvoda od Kembridža je rekao:

Verovatno mogu. Jednom sam svojoj supruzi kupio dvogled.

Princ Vilijam se našalio da mu je to pomoglo da je zavede. Na pitanje šta je Kejt Midlton mislila o poklonu i kako je reagovala, Vilijam je ispričao:

– Gledala me je i bila u stilu "To je dvogled... Šta se dešava?"... Nije prošlo dobro. Nemam predstavu zašto sam joj kupio dvogled – iskren je bio princ.

Kako pišu britanski mediji, Kejt ne da suprugu da zaboravi taj neprijatan trenutak u njihovoj vezi kada je stao ispred nje s dvogledom u rukama, ali se u kasnijim godinama iskupio poklanjanjem skupocenog nakita.

 

Ostavite komentar